Evo zbog čega aktivni muškarci treba da jedu ananas

Mnogi koji treniraju se okreću različitim proteinskim napicima, ali fitnes stručnjaci predlažu da i ananas može biti sjajan obrok za muškarce koji žive aktivnim životom...

Ako ćemo da verujemo doktorima i fitnes stručnjacima, ananas je novo super voće koje je naročito važno za one muškarce koji treniraju i bave se fizički aktivnim životom. Ananas je prvenstveno dobar zbog zdravih šećera koje sadrži i koje daju energiju, pa je zato odličan kao brz obrok pre treninga, jer će vam omogućiti da imate snage i energije za sve naporne zadatke.

Sledeća stvar zbog koje je ananas naročito dobar jeste činjenica da on sadrži enzim koji se zove bromelanin, koji deluje protivupalno i koji vam može pomoći da brže zalečite povrede i upale mišića.

Još jedna vrlo važna stvar jeste i velika količina Vitamina C koji se nalazi u ovom voću i koji će vam pomoći da pojačate vaš imuni sistem i da budete otporniji i zdraviji u celini, ali i mineral mangan koji ubrzava metabolizam i koji će vam pomoći da brže izgubite kilograme.

Dakle, ako ste neko ko trenira, ko želi da izgleda bolje i ko sanja o telu sa manje kilograma, onda ananas mora postati deo vaše svakodnevne dijete.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group