Kako se hrani NAJJAČI čovek na svetu

Brajan Šo dnevno unese preko 12.000 kalorija !!!

Brajan Šo je nosilac titule najsnažnijeg čoveka na svetu. On je četvorostruki osvajač titule „Najsnažniji čovek na svetu“ i sa  svojih 35 godina u najboljoj je formi života. Zbog svoje neverovatne snage, ali i masivnog izgleda, dobio je nadimak Čovek planina i moramo se složiti da mu potpuno odgovara.

Kako bi zaržao svoju neverovatnu snagu i impresivnu fizičku kondiciju, Brajan Šo dnevno unese preko 12.000 kalorija !!! Pre dve godine on je unosio 10.000, ali sada je odlučio da mu treba još više hrane kako bi zadržao svoj enverovatni nivo snage.

Njegov doručak sadrži minimum 8 jaja, a ponekad se desi i da ih bude više. Pored neverovatno kaloričnog doručka, Brajan ima još 6 visoko kaloričnih obroka, a u toku dana unese skoro kilogram mesa, najčešće govedine.

Kada se uporedi sa drugim sportistima koji su poznati „žderači“ tek tada vidimo koliki je apetit ovog snagatora. Teniser Endi Marej dnevno unese 3.200 kalorija, Arnold Švarceneger je u svojim najboljim godinama unosio 5000 kalorija, Dvejn Džonson Rok unosi 5.500 kalorija, a biciklista Tour de France-a oko 8.000 kalorija. Čak i legendarni Majkl Felps unosi oko 9000 kalorija, što je opet za 3000 manje od Šoovog unosa.

Pošto ga često pitaju kakos e hrani i koliko hrane dnevno pojede, Brajan Šo je odlučio da pokaže kakvi su njegovi obroci i čime se tačno hrani. On je snimio video klip na kojem detaljno pokazuje svoj plan ishrane i objašnjava od čega se sastoje njegovi obroci, pa ako vas zanima kako se hrani najjači čovek na svetu, onda obavezno pogledajte video klip.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group