Proteinski doručak koji možete napraviti za 90 sekundi

Doručak je najvažniji obrok dana, ali ako vas mrzi da svako jutro trošite po dva sata vašeg vremena kako bi spremili proteinski obrok, mi vam možemo pomoći..

Doručak je definitivno najvažniji obrok, pogotovu ako trenirate. Da bi ste postigli željene rezultate, vaša ishrana mora da bude kvalitetna, ali i kalorična kako bi uspela da nahrani vaše mišiće koje redovno „mučite“ u teretani ili na treningu.

Dakle, da li je moguće na brzinu spremiti doručak koji će vas zasititi i ono što je najbitnijie, koji će imati dovoljno proteina i hranljivih materija da vam pomogne tokom treninga. Naš odgovor je da. Postoji nekoliko verzija „brzinskog“ doručka koji možete napraviti za nekoliko minuta, ali mi vam predstavljamo onaj najbrži.

Ovo jelo možete bukvalno napraviti za 90 sekundi i to da ne žurite u spremanju.

Za pripremu jela potrebno vam je mleko i musli, tj. različite žitarice. Verovatno ste nekada u svom životu jeli musli, tj. pahuljice od žitarica. Ovo jelo je vlro popularno kod školaraca, a jasno nam je i zašto. Ovaj obrok je pun hranljivih materija koji će vas uspešno napuniti energijom.

Sve što treba da uradite je da u dublji tanjir napunite mleko i da u njega stavite žitarice. Ovako ćete uneti dovoljnu količinu masti, proteina i ugljenih hidrata uz pomoć kojih ćete moći da trenirate i da normalno funkcionišete do sledećeg obroka.

Ovo jelo možete dopunjavati i „ukrašavati“ po želji, pa u mešavinu možete dodati suvo grožđe, plazmu ili mericu Whey proteina.

Ipak nemojte preterivati sa ovi jelom i trudite se da ga jedete samo kada baš žurite. Vaša ishrana mora biti raznovrsna, pa za doručak takođe jedite jaja, meso, tunjevinu i ostalu hranu koja će vam dati energiju.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group