Znate li za bolji i zdraviji doručak od ovoga?

Znamo svi da je doručak najvažniji obrok u toku dana i da je od izuzetne važnosti da on bude dobro osmišljen, odnosno da sadrži hranljive sastojke...

Kvalitetan doručak može dosta da vam pomogne i kada je gubitak na kilaži u pitanju. Skladno svom ukusu možete među receptima koji slede odabrati onaj koji vam najviše odgovara.

VITAMINSKI ŠEJK

- Ova vitaminska bomba će vas u isto vreme probuditi i pripremiti za nove izazove u toku dana. Za ovakav doručak će vam trebati jedna šoljica espresso kafe, jedna kašika putera od badema i jedna banana. Sve sastojke sasuti u šejker i promućkati. Svemu dodati malo kokosovog mleka i ulja, kao i par kockica leda. Upravo pripremljeni vitaminski šejk će vas ispunite energijom i ujedno zagolicati sva vaša čula svojim izvrsnim ukusom.

ZDRAV SENDVIČ

- Doručak namenjen ljubiteljima sendviča. Biće vam potreban jedan avokado, dve kriške intergralnog hleba, mlevane paprika (može i čili) i maslinovo ulje. Avokado prepolovite, sredinu zagrabite viljuškom i stavite na hleb. Pre nego što preklopite drugom polovinom dodajte par kapi maslinovog ulja i papriku. Ovaj sendvič će vas zasititi u dovoljnoj meri, da nećete imati želju za među obrokompre ručka, a činjenica da svojim sastojcima utiče na sagorevanje kalorija, savršen je za sve one koji paze na liniju.

MIX ZDRAVLJA

- Po uzorku na vegeterijansce započnite dan na najzdraviji mogući način. Mix zdravlja koji je pred vama u sebi sadrži 2 lista kelja, 1 kašiku svežeg djumbira, pola ananasa, 1 jabuku, 2 lista mente, čašu vode i par kockica leda. Sve navedeno je potrebno staviti u blender i nakon miksiranja imaćete priliku da uživate u izuzetno zdravom obroku.

Počnite da vodite računa o tome šta jedete. Ukoliko svoje telo budete posmatrali kao hram i odnosili se prema njemu kao takvom, isto će upravo tako i izgledati. U supritnom očekuju vas ruševine koje ćete uzaludno popravljati.

Č.K.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group