Vežba koja će vam omogućiti stomak iz snova

Trbušnjaci su neophodni ako želite da imate stomak iz snova...

Znamo da su trbušnjaci najdosadnija i najteža vežba koju niko ne voli da radi, ali verujte nam na reč, bez njih nikada nećete biti u dobroj formi. Trbušnjaci su sjajna vežba za ceo abdomen, a trbušni mišići na ovaj način dobijaju stimulaciju koja im je potrebna kako bi se pravilno razvili i ojačali.

Odlučili smo da vam danas prestavimo sjajnu varijaciju trbušnjaka. Ova vežba zove se trbučnjaci sa podignutim nogama i ima veliki uticaj na ceo abdomen. Posle ove vežbe ćete bukvalno osetiti svaki mišić na vašem stomaku.

Lezite na leđa sa raširenim rukama. Noge savijte u kukovima i podignite u vis. Kolena moraju da vam budu ispravljena. Vežbu radite tako što gornji deo tela podižete, a ruke skupljate i vrhovima prstiju dodirujete vaša stopala. Vratite se u početni položaj i ponovo raširite ruke, a zatim ponavljate postupak. Noge su sve vreme u podignutom položaju.

Pogledajte kako se pravilno radi ova vežba.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group