Nacon najavljuje nova izdanja Robokap i Terminator igrica

Izdavač video igara, kompanija Nacon, najavila je dva nova naslova koji će nas vratiti u visokooktanski akcioni svet osamdesetih godina sa Robokapom i Terminatorom...

Kada je reč o Robokapu, njegov novi naslov predstravljaće pucačinu iz prvog lica nazvanu RoboCop: Rogue City i vratiće franšizi originalnog glumca Pitera Velera upotrebom njegovog lika za kreiranje modela karaktera, ali i njegove glasovne glume koja će autentično stajati iza slavnog lika u samoj igrici.

Kako opis nove video igre glasi, tema Rouge City nastavka biće postavljena u Detroitu, u gradu koji se nalazi na rubu propasti, gde kriminal cveta. Kao Robokap, igrači će se boriti pritiv bandi i privoditi kriminalce pravdi, postajući rešenje za sve probleme ove nekada velike metropole. Iza razvoja novog Robokap naslova stoji studio Teyon, isti onaj koji je kreirao Terminator: Resistance igru, a biće dostupan juna meseca sledeće godine.

Što se tiče novog Terminator naslova on je nazvan Terminator: Survival Project i doneće borbu za opstanak, verovatno u borbi protiv kibernetičkih mašina koje će igrače konstantno progoniti. Nacon je izjavio da za sada ne može reći nešto više o novim izdanjima, tako da ćemo morati da sačekamo još neko vreme kako bismo saznali nešto više.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group