Rockstar se prvi put oglasio nakon katastrofalnog lansiranja remasterovanih izdanja

Debakl koji je nastao objavljivanjem Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition izdanja, Rockstar Games studio zvanično se izvinio svim ljubiteljima franšize, naglašavajući da nastoji svim silama da ispravi sve tehničke probleme koji postoje u igri...

"Pre svega, želimo da se iskreno izvinimo svima koji su doživeli probleme igrajući naše igre", stoji u zvaničnoj izjavi kompanije. "Grand Theft Auto serija i igre koje predstavljaju ikoničnu trilogiju ovog naslova, poseduju posebno mesto u srcima ljubitelja širom sveta. Redizajnirane verzije ovih klasičnih igara nisu lansirane u stanju koje ide ukorak sa našim kriterijumima i standardima po pitanju kvaliteta, niti standardima koje su obožavaoci očekivali."

Rockstar je nastavio: "Imamo planove koji se odnose na tehničke probleme i popravljanje svake igre, a njihovi koraci se već primenjuju. Sa svakim planiranim ažuriranjem, igrice će dostići nivo kvaliteta na kom zaslužuju da budu". Opet su sjaj novca i medijska pompa uzele danak, a ovo nije prvi put da smo svedoci ovakvih scena, izbacivanja igara u nedovršenom stanju, ispunjenih gličevima i bagovima, posebno zbog uticaja i pritisaka koje sponzori i gejming korporacije vrše na razvojne studije.

Međutim, ništa nije pokvareno da se ne može srediti. Rockstar će pored popravljanja bagova i grafičkih gličeva u novim izdanjima, takođe vratiti i sva tri originalna naslova u prodavnice. Svi koji su kupili GTA: The Trilogy – The Definitive Edition imaće automatski pristup ovim klasicima, sa ovom ponudom koja će trajati sve do juna meseca 2022. godine. Za sada nema nikakvih naznaka kada će biti dostupna prva ažuriranja za bandl, ali svi koji žele da vide pravu stvar moraće još malo da sačekaju i nastave da se smeju izvanrednim mimovima koje je ova trilogija izrodila.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group