John Wick: Chapter 4 oborio sve rekorde franšize tokom prvog vikenda prikazivanja

Novi John Wick: Chapter 4 naslov Kijanu Rivsa stigao je na vrh po pitanju zarade tokom premijernog vikenda...

Četvrto izdanje franšize na svom debiju zaradilo je rekordnih 115 miliona dolara globalno, a Deadline dodaje da je na domaćem terenu novi film zaradio oko 65 miliona dolara na blagajnama tokom premijere, sa Kanadom u kojoj je zaradio još 45 miliona.

Tokom iznenadnog emitovanja na SXSW događaju, nastavak John Wick serijala dobio je izvanredne ocene. Trenutno, četvrto izdanje ove franšize, predstavlja njen najbolje rangirani naslov na Rotten Tomatoes, dostižući 93% na ovoj platformi.

Novi Rivsov film premijerno će biti prikazan u 3.800 bioskopa, od kojih je 1.675 u okviru IMax formata. Poslednji John Wick film, John Wick: Chapter 3 — Parabellum zaradio je 5,9 miliona dolara na blagajnama tokom pretpremijere 2019. godine, koji su se kasnije pretvorili u masivnih 171 miliona na domaćem i 328,3 miliona dolara zarade na globalnom nivou.

Sudeći prema Deadline publikaciji, četvrti film koji je režirao Čed Stahelski predstavlja veliki hit među starijim posetiocima bioskopa, dok je Chapter 4 takođe debitovao i u 71 zemlji širom sveta, uključujući Veliku Britaniju, Nemačku, Australiju, Francusku, Italiju, Španiju, Meksiko i od juče Srbiju.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group