Kollin Farel je danas rado viđen gost čuvenog paba iz koga je u mladosti izbačen

Pab koji je zabranio pristup Kolinu Farelu zbog njegovog nedoličnog ponašanja konačno je skinuo glumca sa crne liste...

Četrdesetšestogodišnji irski glumac jednom prilikom je dobio zabranu pristupa Mekartijevom Baru u Korku, ali su sada vlasnik ovog lokala i Farel postali dobri prijatelji. Legendarni ’Trener’ dobio je pedalu iz paba od strane Adriane Mekarti davne 1997. godine, nakon što se njegovo ponašanje više nije moglo izdržati. Nakon tri meseca trpljenja njegove adolescenske etike, Mekartijeva je na kraju jednostavno izbacila tada devetnaestogodišnjeg Farela.

Ona je pružila legendi irskog glumišta svaku priliku koju je mogla, ali je na kraju ipak prokockao svaku dobru volju i smučio se nesrećnoj ženi. Prisećajući se Kolinove mladosti, Mekartijeva je objasnila kako je on bio svež iz škole glume i da je posećivao Kork tokom tri meseca.

„Sa devetnaest je bio potpuni divljak, što nikome nije preterano strano u tim godinama. Međutim, nakon tri meseca jednostavno mi se smučilo njegovo ponašanje“. Nakon što joj je pregoreo fitilj zbog njegovog konstantnog kretenskog ponašanja, vlasnica kafane ga je izbacila napolje i zabranila mu da pređe prag, ali je godinama kasnije ipak sklonila ime glumca nominovanog za Oskara sa crne liste.

Farel se vratio u Mekartijev bar 2009. godine tokom snimanja Ondine naslova i ovaj par je uskoro obnovio svoje prijateljstvo. Vlasnica se dobro seća momenta kada je Farel provirio kroz vrata paba i navodi kako je želeo da vidi da li on izgleda isto kao nekada i da su li mopsi još uvek u njemu.

Iako se on nije baš najbolje sećao izbacivanja iz ovog bara, ovaj par je evocirao uspomene i dobro se nasmejao svemu. „Mi se danas veoma dobro razumemo“, dodala je vlasnica. „Postigli smo sporazum“. Nakon što je bez sumnje te godine videla određenu zrelost kod glumca, Mekartijeva je bila iznenađena kada je otkrila da je postao potpuno prizeman i normalan.

Farel je govorio o svojoj burnoj mladosti, pa čak i o količini narkotika i alkohola koju je junački konzumirao u svojim besnim godinama, priznajući svoje probleme sa zloupotrebom svega mogućeg, nazivajući svoje ponašanje neopisivom i neosnovanom samodestrukcijom, tragajući otvoreno za pomoći.

Iako je Mekartijeva otkrila da je Farel bio pravi divljak u mladosti, ona je ipak naglasila da je danas četrdesetšestogodišnji glumac potpuno drugačija osoba: „Danas, on je više zainteresovan za fitnes i zdrav život“. Vlasnica je takođe dodala i to da je veoma ponosna na njega, nevezano sa svim što se izdešavalo.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group