Novi Halloween film donosi originalne glumce i obilje akcije

Dejvid Gordon Grin je obećao strah u svom poslednjem intervjuu vezanom za predstojeći Halloween Kills film...

Sada, imamo priliku da zavirimo u neka dešavanja putem zvaničnog trejlera ovog horor naslova, nedavno izbačenog, a kako prema njemu deluje, režiser je bio dosledan po pitanju svoje izjave. Osim toga što smo utvrdili da se ovde radi o horor filmu natopljenom krvlju, možemo još videti da će on zapravo biti prepun akcije i triler segmenata.

Ovaj trejler predstavlja nam žvezdu franšize, Džejmi Li Kertis, koja se u zadnjem delu pikap modela udaljava od zapaljene kuće sa svojom porodicom, krvavim nožem nam otrkivajući da se otarasila Majkla Majersa. Istovremeno, ona je veoma uplašena zbog svih vatrogasaca koji su se odazvali na poziv radi gašenja požara, kako zbog njihovih života, tako i zbog onoga što su u vatri ostavili. Njeni strahovi su opravdani, jer već u sledećim kadrovima možemo videti Majersa kako ubija svakog spasioca ponaosob.

Uprkos tome što je Majers lovac u Halloween franšizi, deluje da su se stvari u ovom delu potpuno preokrenule, jer je očigledno svim njegovim žrtvama dosta svega i konačno su odlučile da se okupe kako bi ga se zajedno rešile. Jedan lepi mali detalj dodat filmu jeste to što se većina glumaca iz originalnog naslova, posebno Karpenterovog 1078 Halloween dela, vratilo kako bi konačno stavilo tačku na sve. Krećući se kao banda, predvođena likom Džejmi Li Kertis, grupa je sada predstavljena u verodostojnom lovu na veštice, spaljujući čitav grad prilikom vraćanja dugova poremećenom ubici, u procesu tokom kog su mu jednom prilikom čak i masku ukrali.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group