Skyscraper - Trejler

Čovek će uraditi sve da bi zaštitio svoj porodicu...

Dvejn Rok Džonson je sa razlogom jedna od najvećih zvezdi Holivuda jer sada glumi u novom hit filmu "Skyscraper". Džonson će definitivno ostati upamćen kao jedan od najpoznatijih akcionih glumaca i slobodno možemo reći da je pravi naslednk velikana kao što su Stalone i Švarceneger.

Ovoga puta, Rok glumi ratnog veterana koji sada radi kao šef obezbeđenja. On dobija posao da obezbeđuje najvišu zgradu na svetu koja ima 240 spratova i koja je bukvalno grad u zgradi. On i njegova porodica počinju da žive tamo, ali teroristi napadaju zgradu i prete da unište sve ljude u njoj. Rok će iskorititi svoje iskustvo kako bi spasio svoju porodicu, kako bi sprečio katastrofu i kako bi kaznio one koji su pokušali da povrede sve što on voli.

Trejler nam je pokazao nekoliko detalja, ali nam nije sve otkrio, tako da još uvek ne znamo šta će se sve dešavati, ali je odmah jasno da će ovo biti akcija koja se može porediti sa "Umri Muški" franšizom.

Pogledajte trejler:

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group