Tom Hardi se uskoro vraća drugoj sezoni zaboravljene serije Tabu

Tvorac serije Birmingemska banda, Stiven Najt, otrkio je da će dugo isčekivana druga sezona serije Tabu, uskoro ući u svoju produkcionu fazu...

Svi ljubitelji Tom Hardija bili su veoma strpljivi do danas, a nakon brojnih globalnih događaja koji su se odigrali od, sada već davne 2017. godine, deluje kao da je prošlo daleko više od pet godina od njegovog poslednjeg pojavljivanja u ulozi Džejmsa Dilejnija, ali zahvaljujući Najtu, oni više neće morati da čekaju dugo.

Razgovarajući na konvenciji Creative Cities, Najt je izjavio svim ljubiteljima serijala da je organizovao sastanak sa Hardijem, koji je takođe i kokreator serijala, početkom ove nedelje, kako bi razgovarali o sledećem koraku.

Na pitanje kada će se sve pokrenuti sa mesta i krenuti sa snimanjem, režiser je izjavio: „Smatram da će snimanje i produkciona faza krenuti krajem sledeće godine. Tom i ja smo veoma zagrejani za nastavak rada na ovoj seriji, a tu je i veliki broj ljudi koji želi da nastavimo u ovom pravcu. Sve je bilo pitanje rasporeda i odluke o tome u kom će pravcu serija nastaviti“.

Iako je prošlo pet godina od kada je prvih osam epizoda serije emitovano na BBC One mreži, Hardi ističe da je druga sezona serija veoma važna za njega. U intervjuu datom Esquire magazinu tokom prošle godine, zvezda Venom franšize objasnila je kako je za drugu sezonu serije bilo potrebno dosta razmišljanja, posebno jer je on lično zaista uživao u prvoj i želi da nastavak upotpuni njegovo unikatno putovanje.

Kako je Hardi tada otrkio, postoje brojni različiti pravci u kojima nova sezona može da ode, izjavljujući: „Još uvek se poigravamo idejama, moguće je otići linearno, stvoriti vremenski nastavak, možemo predstaviti priču pre londonske ili odraditi kvantni skok kroz vreme! Nisam siguran da li je potrebno držati se striktno originalne priče, iako je scenario serije na ovaj način već napisan, tako da i dalje ne znam koji je pravi korak za nastavljanje svega“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group