Universal studio želi da Džejson Momoa bude KRATOS

Poznati filmski studio planira da snimi film o "Bogu Rata" i planira da ponudi glavnu ulogu popularnom glumcu koji tumači Akvamena...

"God of War" serijal igrica važi za jedan od najpopularnijih i najboljih u svetu gejminga, a kada je 2018. godine izašao i rimejk igre, tada su ljudi potpuno poludeli za Bogom eata, Kratosom. Naravno, ova popularnost dovela je i do ideje da se kreira dugometražni film, kako bi se ova franšiza maksimalno iskoristila u novčanom smislu.

Iako trenutno ništa nije potvrđeno, dolaze izbveštaji da se Universal studio iz Amerike interesuje za ovaj film i da planira da Džejsona Momou stavi u ulogu Kratosa.

Momoa je svetskoj publici poznat iz serije "Igra prestola" ali i kao superjunak Akvamen. On je glumac koji bi sigurno mogao da iznese brutalnost i agresivnost ovog junaka, ali bi morao da se ošiša na ćelavo, pa ga teško možemo takvog zamisliti.

Na našu sreću, fanovi su to uradili za nas, pa pogledajte kako bi Džejson izgledao kao krvoločni i moćni Kratos.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group