Američki Sunđer Bob i serijski provalnik pao u ruke zakona

U krimi romanima koji su delo maštovitih pisaca, često srećemo slučajeve u kojima kriminalci pokušavaju da se preruše kako bi izbegli hapšenje...

Međutim, jedan serijski provalnik u Americi živi u ananasu na dnu mora i svoju ljubav prema Sunđer Bobu Kockaloneu iskazivao je, možda i previše, nakon svojih pohoda i pljački.

Fanatični obožavalac Sunđer Boba, Edvard Prajs, takođe poznat kao Smek Men u kraju, pao je u ruke policijskih organa u Oklahomi, nakon što je izveo nekoliko vezanih provala u jednom stambenom kompleksu. U svom Facebook postu, policijsko odeljenje Tulse, izjavilo je da su odvojene pljačke u ovom naselju startovale prošlog jula.

Policajci su dodali da je osumnjičeni uvek imao isti obrazac ponašanja, tako da bi nakon šutiranja vrata ukrao elektroniku, televizijske aparate i oružije iz svakog doma. Ono što najviše čudi jeste to što formula za čuvene pljeskavice Keba Krabe nije na kraju nađena među Prajsovim ukradenim predmetima, dok je policija potvrdila da je u nekoliko svojih akcija, osumnjičeni primećen u Sunđer Bob tematskom šortsu i čarapama.

Sunđer Bob provalnik stigao je na radar organa reda i mira, koji su ga uhapsili nakon što je postavio ukradenu robu na Facebook Marketplace, pokušavajući da je proda sa istim tematskim šortsom i čarapama koji se mogu videti u pozadini slike. Nakon ovog otkrića, inspektori u Tulsi dobili su nalog za pretres stana osumnjičenog.

Tokom policijskog pretresa, detektivi su pronašli Sunđer Bob odevne predmete u čovekovoj fioci, pored kojih su uočeni brojni televizori, mobilni telefoni, iPad i tablet uređaji, pištolji, puške, municija, internet ruteri i druga elektronika i predmeti ukradeni iz ovih stanova. Lokalna policija potvrdila je da je većina ovih otuđenih stvari vraćena svojim vlasnicima, dok ovom Sunđer Bobu ostaje nada da u zatvoru neće dobiti dodatne rupe na svojoj zadnjici i na taj način postane sličniji svom omiljenom liku iz crtanog filma.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group