Bakica 83 uživa u ljubavi i seksu sa svojim više nego duplo mlađim Egipćaninom

Više slika

Više slika

Penzionerka je uvela zabranu upražnjavanja seksa svome mladom momku nakon što su njihove intimne aktivnosti dovele do toga da nekoliko puta završi na urgentnom…

Osamdesetrogodišnja Iris Džons, koja je dospela na naslovne strane širom sveta nakon što je opisala svoj seksualni život u jutarnjem programu, naglasila je kako ovaj strastveni deo veze sa sadašnjim mužem Muhamedom Ibrahimom, starim trideset i sedam godina, počinje da trpi i zaostaje u poslednje vreme.

“Naš seks je pomalo sputan za sada”, izjavila je Iris. “Muhamed me želi daleko više nego ja njega, ali imam osamdeset i tri i nisam potpuno spremna kao što sam nekada bila. Potrebna mi je pauza s vremena na vreme. Imam veoma tanku kožu i ukoliko se njegova trlja o nju veoma lako dolazi do osipa i cepanja tako da uvek završim u urgentnom centru. Da budem iskrena, doktorima je više muka od mene, oni znaju tačno šta sam radila. Njima sam regularna mušterija.” Uprkos tome, Iris ističe da su ona i Muhamed jači nego ikada i da se vole do neba.

“Naša ljubav je neverovatna i seks predstavlja sekundarnu priču, on je nusproizvod, ali ljubav je najvažnija nakon svega”, nastavila je nestašna bakica. “Ljubav je ponekada neodoljiva. Muhamed bi mi rekao da ne može živeti bez mene, a jednoga dana će to morati. Ne postoje tajne za održavanje ljubavi u životu. Pre nego što sam ga upoznala, nisam nikada ni pomislila da to može funkcionisati, on je bio dovoljno mlad kako bi mi bio unuk. Međutim, kada smo se upoznali na aerodromu u Kairu, to je bilo to, ljubav je zacementirana baš tu i od tada se nikada nije ni promenila.”

Novembra meseca 2019. godine, Iris je otputovala u Kairo kako bi se par upoznao uživo, udajući se za Muhameda oktobra sledeće, odmah nakon što je razvod njegovog braka konačno bio finiširan. Iris je otvoreno govorila o svom seksualnom životu sa Muhamedom u jutarnjem programu This Morning, odajući njegovim voditeljima svaki detalj njihovog prvog seksualnog iskustva.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group