Čovek iz Saudijske Arabije se ženio 53 puta za 43 godine u potrazi za pravom

Šezdeset i tri godine star Saudijac, nazvan poligamistom veka, tvrdi da je bio oženjen ukupno pedeset i tri puta...

Abu Abdulah navodi da su njegovi brojni brakovi koje poseduje u prošlosti zapravo bili potraga za stabilnošću i duševnim mirom, što je suprotnost ličnom zadovoljstvu, ali njegova nemogućnost da se skrasi sa jednom ženom definitivno dovodi u pitanje čitavu priču.

Abdulah je prvi put stao na ludi kamen u dvadesetoj godini, dok je njegov najkraći brak trajao svega dvadeset i četiri časa. Sudeći prema Gulf News publikaciji, koja je najveća štampana medijska kuća na engleskom jeziku u UAE, Abdulah je sada konačno pronašao onu pravu i nema više nikakvih namera da traga dalje.

Kako je Abdulah objasnio: „Kada sam se oženio prvi put, nisam planirao da imam više od jedne žene i osećao sam se spremnim da imamo decu zajedno. Međutim, nakon nekog kratkog vremena došlo je do problema i odlučio sam da se ponovo oženim sa dvadeset i tri godine i odmah sam joj objasnio svoju odluku“.

Ovaj serijski mladoženja, koji je se uglavnom ženio sa saudijskim ženama, otkrio je da je njegova prva žena bila starija od njega, objašnjavajući: „Oženio sam se sa pedeset i tri žene u dužem periodu. Kada sam se prvi put ženio imao sam dvadeset godina i ona je bila šest godina starija od mene. Tokom prvog braka nisam imao planove da se ženim više. Osećao sam se lepo sa njom i dobili smo dete“.

Abdulah je priznao da bi ponekada oženio i neku ženu iz inostranstva na svojim poslovnim putovanjima, dodajući: „Ponekada bih ostajao u inostranstvu po tri ili četiri meseca, tako da sam se oženio kako bih se rešio svojih grehova“.

Koji savet Abdula ima za nas? Uvek oženite stariju. „Svaki muškarac na svetu želi da ima jednu ženu i ostane sa njom zauvek. Stabilnost nije nešto što se može pronaći sa mlađom ženom, već sa starijom“, objasnio je.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group