Demon paralize sna - budite se u hotelskoj sobi dok vam menadžer sisa prste na nogama

Jedan gost hotela probudio se usred noći potpuno zgranut od strane menadžera hotela u noćnoj smeni koji mu je sisao prste na nozi...

Kako prenose mediji, policijsko odeljenje navodi da je pedesetdvogodišnji Dejvid Nil, noćni menadžer Hotela Hilton u Nešvilu, uhapšen zbog upada u sobu neimenovanog muškarca oko pet ujutru. Kako zvaničnici tvrde, on je imao karticu koja garantuje ulaz u njegovu hotelsku sobu u koju je pristupio kako bi čoveku sisao prste na nogama.

Sudeći prema Njujork Postu, gost se probudio zbog Nilovog sisanja prstiju i nakon što se osvestio odmah je krenuo da se obračunava sa nestašnim menadžerom. Kako je navedeno, gost hotela je prepoznao Nila kao jednog od zaposlenih Hilton hotela u Četvrtoj aveniji, jer je upravo on bio u njegovoj sobi dan ranije kako bi mu rešio problem sa televizorom.

Policijski zvaničnici izjavili su da je Nil priznao ulazak u čovekovu sobu, ali je rekao da je to učinio zbog toga što je osetio dim i poželeo je da se uveri da su gosti dobro. Međutim, Nil svojim kolegama nikada nije prijavio da oseća dim niti bilo kakav drugi problem u hotelu.

Sa druge strane, ne postoji niko drugi, bilo od gostiju ili posetilaca, ko tvrdi da je postojala opasnost od požara, dok klonirana kartica sobe, koja je omogućila Nilu pristup ovom čoveku i njegovim tabanima, za sada nije otkrivena, ali je počinilac ovog bolesnog dela ipak uhapšen.

Kako se navodi na zvaničnoj stranici Policijske uprave Nešvila, on je priveden u svom domu petog maja i od tada se nalazi u pritvoru pod optužbom za napad i tešku provalu.

Policija je zatvorila Nila sa kaucijom od 27.000 dolara, dok je hotel povodom incidenta izneo zvaničnu izjavu, koja glasi: „Bezbednost i komfor naših gostiju i zaposlenih predstavlja naše najveće prioritete. Sarađujemo usko sa Policijskim odeljenjem Nešvila, a u okviru politike naše kompanije, nećemo komentarisati istragu koja je trenutno u toku“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group