Dobio želju da pročačka lavu nos kroz ogradu i ostao bez prsta

Više slika

Više slika

Postoji veoma dobar razlog zbog kog nije pametno čačkati životinje u zoološkom vrtu, ali je ovu lekciju jedan čovek naučio na teži način...

Viralni snimak uhvatio je momenat kada je čovek u jamajčanskom zoološkom vrtu ostao bez prsta koji mu je otkinuo lav. On je pomislio kako je dobro provući prst i draškati lava kroz ogradu, na šta je životinja automatski reagovala kao pravi predator, ne propuštavši priliku da prezalogaji.

Svedoci tvrde da je muškarac, za koga se ispostavilo da je zaposleni u ovom jamajčanskom zoološkom vrtu, želeo da ispadne faca pred posetiocima i da je njegov postupak pošao ozbiljno po zlu.

Sada već viralni snimak raspalio je brige o zdravlju lavova u ovom vrtu i tretmana koji im osoblje pruža. Direktor Jamačanskog udruženja za prevenciju okrutnosti prema životinjama, Pamela Louson, izjavila je da će ovaj incident biti temeljno istražen.

U zvaničnoj izjavi datoj medijima, uprava ovog zoološkog vrta nastojala je da uveri javnost kako je njihov objekat potpuno bezbedan, kako za ljude, tako i za životinje. Oni takođe navode da rade na istraživanju čitavog događaja i budućem sprečavanju sličnih povreda.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group