Još jedan dokaz da je žena najopasnije stvorenje na planeti

U potezu koji zvuči kao nešto iz krimi filma, jedna žena je naterala svog smrtnog neprijatelja, koga krivi za smrt svog partnera, da se zaljubi u nju kako bi ga nakon zavođenja namestila i ostavila na milost i nemilost vlastima...

Dama, čiji je identitet zaštićen, sarađivala je sa Nacionalnom policijom Kolumbije kako bi svoj genijalan i podmukao plan sprovela u delo i osvetila se tako što će pomoći da se ovaj narko bos tražen od strane Interpola privede pravdi. Ruben Dario Viltoria Barios, takođe poznat kao Huančo, tražen je na globalnom nivou i za njim je bila raspisana crvena poternica zbog zločina koji mu se stavljaju na teret.

Sudeći prema El Tiempo publikaciji, on je i dalje vodio svoje operacije unutar Monteria, glavnog grada Kordoba regiona ove zemlje, uključujući i podregion Urfaba, gde je glumio svoju ljubav prema Bogu i crkvi. Međutim, vlasti su ga uspešno povezale sa mrežom trgovine narkotika i višekriminalnim strukturama koje uključuju ubistva i iznuđivanja.

U zvaničnoj izjavi za medije, kolumbijska policija je izjavila: „Sudeći prema informacijama koje su prikupljene od strane inspektora, ova osoba poseduje kriminalni dosije više od jedne decenije, postajući poznat po svojoj nasilnoj prirodi i sposobnostima da izvodi korordinisane napade na snage javnog reda i mira“.

Koristeći brze glisere, perforirana vozila za švercovanje narkotika, ovaj čovek je bio u mogućnosti da prevozi drogu širom Centralne Amerike pre nego što bi je slao u SAD, sa mesečnim protokom od oko 1,5 tona kokaina.

Pored toga, ovaj trafikante je povezan sa ubistvima policajaca iz 2018. godine, izvršenim u stilu egzekucije u Valvidiji. El Tiempo je dodao da se Huančo tereti i za ubistvo partnera ove opasne žene, što je dovelo do toga da ona krene u svoju osvetu. Kako bi izvela svoj lukavi plan, ona je iskoristila ženske čari i svoj šarm kako bi se uvukla u srce ovom narko bosu i isterala ga na površinu nakon što se do ušiju zaljubio u nju.

Iako je ovo bio plan čija je realizacija trajala veoma dugo, ona je na kraju uspela da prikupi sve dokaze njegovih zločina, koje je zatim prosledila komandi Specijalne policije. Nakon još nekoliko meseci praćenja, ona je organizovala sastanak sa Huančom u gradu Monteria, gde su ga predstavnici zakona konačno uhapsili.

Pukovnik Gabrijel Garsija objasnio je da su inspektori bili u mogućnosti da izvade nalog za hapšenje u okviru dela vezanih za proizvodnju i trgovinu narkoticima, nošenje vatrenog oružija, municije i eksploziva namenjenih isključivoj upotrebi u okviru oružanih snaga.

Što se tiče žene koja je čitavu stvar pokrenula i kompletirala, nema nikakve sumnje da je ovo za nju bila veoma napeta i emotivno zahtevna misija, odnosno jedno iskustvo koje je visilo na ivici katastrofe i kolapsa svakog momenta. Međutim, ona je svoju ulogu u osveti odigrala besprekorno, predstavljajući glavnog organizatora Huančovog konačnog pada i najverovatnije je na kraju dobila određenu satisfakciju i epilog, nakon što je uspela da osveti ljubav svog života.   

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group