Kako je Andre Džin napravio havariju u avionu i rasplakao putnike

Legenda sveta rvanja i prava planina od čoveka, Andre Džin, naveo je svoje saputnike u avionu da se dave, plaču i povraćaju, pokušavajući da stave maske za kiseonik, nakon što je izbacio “najveći Tovar sveta” u sred jednog leta.

Pokojni WWF šampion pretvorio je četrnaestosatni let Boeing 747 iz Tokija u SAD u pravo sra*je, nakon što je ispraznio svoja creva u toaletu.

Prema navodima, Andre je obično koristio WC pre nego što se ukrca na avion ili čak krene na aerodrome kako bi bio miran čitav dan ili čak dva. Ipak, tragedija je zadesila njegove saputnike na pomenutom letu, nakon što je ovaj gigantski Francuz morao da se olakša u avionu zbog kašnjenja svog leta.

Brutus Beefcake, još jedan veteran iz ringa, bio je prisutan u avionu tokom tog događaja i priznao je da nije mogao da diše, dok su drugi putnici ‘vrištali dok je smrad ispunjavao svaki kubni centimetar aviona’.  Poznat kao ‘Osmo svetsko čudo’, Andre je definitivno proizveo nešto zaista neverovatno u toj prilici.

Brutus je izjavio da je tada četrdesetšestogodišnji Andre imao besprekoran performans, baš kao u ringu, izbacivši iz sebe nešto što je delovao kao da nije ljudskog porekla, što je u potpunosti osvojilo svaki deo sedamdesetšest metara dugačkog aviona. “Nikada nisam čuo ništa slično. Kakvi su zvuci dolazili iz toaleta… Kada je smrat počeo da se širi, ljudi su padali iz svojih sedišta u prolaz, neki su plakali, neki vrištali, gušili se i povraćali, a mi smo se kidali od smeha. Nisam mogao da dišem. On mora da je napunio kantu za smeće svojim izmetom”.

Mnogi su se naravno zapitali odmah šta je Andre jeo da bi došlo do ovog nemilog događaja, a Brutus je ponovo dao pojašnjenje: “Andre je jeo 10 kilograma hrane po gradu, tako da su i njegova gov*a isto toliko težila”. Pored toga, Andre je mogao da popije 108 malih piva za samo 45 minuta.

Prema još jednog rvačkoj legendi, Hulku Hoganu, njegovi golubovi, verovatno aperitivi onoga što će tek uslediti, bili su apsolutno toksični. “Bio sam u različitim svlačionicama, poput hokejaške, gde bi bila drvena klupa na koju može sesti dvadeset ljudi. Ako bi Andre pustio goluba, čitava klupa bi se zatresla do samog kraja i prodrmala lika koji sedi na samom kraju. Nekada je mislio da je to smešno, pa je čak i namerno radio takve stvari”.

Slavni rvač, pravog imena Andre Rene Rusimov, preminuo je 1993.godine u svojoj četrdeset i šestog zbog srčanog zastoja.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group