Sido rodila si idiota! Kinez koji je učio sina matematiku svaki dan završio u suzama

Jedan napaćeni otac u Kini završio je u suzama jer je njegov sin izvukao svega šest od sto bodova u finalnom testu iz matematike uprkos činjenici da je podučavao sina svakog od poslednjih 365 dana...

Ženu ovog čoveka, koja je ujedno i snimila video, možemo čuti kako se smeje u pozadini, dok otac slomljenog srca, sa velikim bolom u duši izgovara: „Ništa mi više nije važno, moji napori su bili uzaludni, ostavi ga neka se sam pati!"

Snimak je postavljen od strane kineske medijske agencije Qilu Evening News, koja je otkrila da ova porodica živi u Džengdžou i da je otac ostajao do kasno kako bi pružio znanje iz matematike svom sinu svakoga božijeg dana.

Međutim, tajvanska mreža ET Today prenela je kako je u ovom slučaju otac zapravo ljut što njegov sin nije konzistentan sa svojim rezultatima koji uvek variraju od četrdeset ili pedeset, do osamdeset i devedeset poena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WeirdKaya (@weirdkaya)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group