Majkl Majers u šetnji plažom uznemirio brojne prolaznike

Jedan čovek uhapšen je nakon što je primećen u šetnji plažom obučen kao maskirani ubica Majkl Majers...

Policija u Teksasu pozvana je nakon što su prolaznici videli misterioznu figuru u radnom odelu, sa maskom na licu i nožem u rukama. Međutim, dok su se pojedini svedoci ove čudne pojave uplašili da se tu zapravo radi o nečemu opasnom, ispostavilo se da je čovek iza maske zapravo lokalni advokat Mark Mecer, koji se prerušio u masovnog ubicu zabave radi.

Advokatu je policija stavila lisice na ruke nakon poziva jednog od zabrinutih građana, ali ga je nedugo potom pustila, uručujući mu kaznu za nedolično ponašanje i remećenje javnog reda i mira. Ovaj advokat nije stranac kada se radi o ovakvim praktičnim šalama, jer je 2017. godine otišao na surfovanje tokom uragana Harvi.

U postu na svom Facebook nalogu, gospodin Mecer objasnio je razloge za svoje prerušavanje u tako zlog lika. Kako je advokat napisao: "Unošenje pozitivnih vibracija u sivilo i prokleto raspoloženje koje vlada ovde, generiše nešto smeha i zabave, pomažući ljudima da se razvedre i vrate nešto nade u ljudski rod putem humora, što je upravo ono što želim. Stoga, odlučio sam da prošetam plažom tokom oluje u kostimu i na kraju sam bio uhapšen zbog nedoličnog ponašanja".

U intervjuu datom KTRK mreži, advokat je izjavio da su ljudi bili veoma zaintrigirani njegovom pojavom, toliko da su pojedini poželeli i da se slikaju. On je dodao za ovaj kanal da su neki od njih puštali glavnu temu legendarne franšize u prolazu. Međutim, na njegovu nesreću, nisu svi shvatili ovu šalu na pravi način, ako ništa, svetla tačka u svemu ovome jeste to što nije morao da zove advokata.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group