Mlada džudistkinja pridavila lopova kao zmija žabu

Kada neko namerava da uradi nešto potpuno pogrešno i neispravno, najstrašnije što mu se može desiti jeste da naleti na pogrešnu osobu...

Ženski džudo profesionalac u treptaju oka uspela je da složi i onesposobi nesrećnog lopova koji je pokušao da joj ukrade telefon.

Neimenovana džudistiknja snimljena je kako dovodi u red potencijalnog lopova, spuštajući ga na brazilski asfalt u najbolnijem i najprofesionalnijem maniru. Kako lokalni izvori sugerišu, osumnjičeni je zgrabio ženin telefon dok je ona čekala da sa nekim podeli taksi i zatim je krenuo da trči dalje niz ulicu sa njim.

Nakon što je pogrešno pomislio kako je uspeo da umakne, žena ga je stigla i prikovala za patos. Džudo specijalista je zatim bila u mogućnosti da zadrži osumnjičenog u, možemo samo zamisliti koliko bolnom, zahvatu sa leđa, preneli su lokalni mediji.

Žena je držala ovog nesrećnog lopova na mestu sve dok policija nije stigla i odvela ga u buvaru. U videu, možemo videti mladu ženu koja sasvim smireno sedi na zemlji i drži muškarca bez majice u kragni. Nakon što je osumljičeni dobio policijske narukvice, žena ga je odgurnula od sebe sa gađenjem, dok su joj svi prisutni aplaudirali tokom ustajanja sa asfalta. Jedan od prisutnih je čak prema navodima, šutnuo lopova dok je bio na zemlji.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group