Muškarci koji su vezi sa buckastim ženama su srećniji

Tako barem kažu ankete...

U Velikoj Britaniji je sprovedeno istraživanje koje je ispitivalo uspešnost i sreću u određenim brakovima. Uzimale su se u obzir različite stvari poput godina partnera, mesta u kome žive i slično, ali jedna stvar se naročito istakla i zapala za oko istraživačima. Pronađena je interesantna veza kod velikog broja muškaraca koji su se izjašnjavali da su u srećnom braku.

Ankete su pokazale da su muškarci koji su u vezi sa debljim ženama 10 puta srećniji, a istraživači znaju i zašto.

Kada je urađen psihološki profili žena koje su buckaste, pronađene su određene karakteristike koje savršeno odgovaraju mušakrcima, što dalje dovodi do uspešnog i srećnog braka

-Buckaste žene su se pokazale kao bolje supruge, jer imaju jaču spsobnost da pretpostave šta njihovim muževima treba, što njih čini srećnim i zadovoljnim.

-One mnogo više cene svoje muškarce.

-Pokazale su se kao vernije i odgovornije supruge.

-Manje su agresivne od mršavijih žena.

-Samostalnije su i bolje se snalaze sa decom.

Upravo ove karakteristike pokazuju da buckaste žene imaju to što je potrebno da bi bile savršene supruge. Naravno, to ne znači da će svaka buckasta žena biti dobra, a svaka mršava žena biti loša partnerka, ali ako ćemo verovati istraživanjima, više ćete sreće imati sa ženama koje imaju višak kilograma.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group