Najsmrtonosnija borilačka veština

Ako ne znate o kojoj borilačkoj veštini je reč, ubrzo ćete saznati...

Iako danas postoji veliki broj popularnih vežbi koje možete naučiti, za jednu se većina slaže da je definitivno najopasnija i najsmrtonosnija. Ne to nisu džudo i karate, to je KRAV MAGA.

Krav maga u prevodu znači kontakt borba i to je metoda samo-odbrane koje je razvijena u Izraelu. Krav maga je kombinacija ajkidoa, džudoa, boksa i rvanja i kombinuje sve korisne aspekte ovih borilačkih veština.Ova veština je postala popularna jer se fokusira na realnu odbranu, koja vam zaista može pomoći u stvarnosti. Uz pomoć nje se uspešno možete odbraniti od napadača koji ima nož, pa čak i pištolj. Pored odbrane uspećete i da napadača ozbiljno povredite i neutrališete. Za razliku od drugih borilačkih veština, krav maga se fokusira na brutalno i bolno onesposobljavanje protivnika, pa je večina udaraca ove borilačke veštine napravljeno da ubije i ozbiljno povredi.

Krav maga se pokazala kao sjajna borilačka veština koja je vrlo efektna i koja može da vam spasi život. Dokaz za to je činjenica da veliki broj specijalnih jedinica širom sveta koristi ovu borilačku veštinu kako bi onesposobile svoje neprijatelje. Izraelske  specijalne jedinice najviše primenjuju ovu tehniku i ne žele da je menjaju, jer ova tehnika postiže rezultate.

Pogledajte primer i demostraciju ove borilačke veštine.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group