Napustila posao da bi mogla redovno da doji dečka

Jedna žena izjavila je da je morala da napusti svoje radno mesto, kako bi mogla da ispumpa dovoljno mleka i hrani svog dečka bodibildera, na svaka dva sata…

Prema pisanjima tabloida The Sun, Dženifer Malford koja ima 36 godina, napustila je svoj posao barmena, jer želi da pokrene Adult Breastfeeding Relationship (ABR) zajedno sa svojim dečkom, Bredom Lisonom. Sada, ona sve svoje vreme provodi pokušavajući da proizvede dovoljno mleka za svog dečka.

Kada je Malfordova bila slobodna, pronašla je sajt koji je posvećen tom tipu veza i izjavila: “Koristila sam sajtove za online upoznavanje i postavila sam brojne poruke na ABR forume i Craigslist, ali ništa nisam uradila. Mislila sam da nikada neću uspeti da probam odraslo dojenje”.

Potom, započela je komunikaciju sa Lisonom, njenim nekadašnjim dečkom iz srednjoškolskih dana, tvrdeći da je on odmah bio otvoren prema ovoj ideji: “Mislila sam da je to bilo savršeno vreme da pomenem odraslo dojenje i vidim da li će on biti zainteresovan. Kao da sam uključila prekidač u njegovoj glavi. Mogla sam po glasu da zaključim da je bio radoznao i uzbuđen”.

Malfordova kaže da odraslo dojenje stvara “magičnu povezanost” između njih dvoje, kao i da se Lison nada da će mu ta aktivnost podariti zdravstvene beneficije, budući da se bavi bodibildingom: “U tom momentu sam znala da sam pronašla partnera za čitav život. Oboje smo želeli istu stvar u vezi – magičnu povezanost koju samo dojenjem možete postići”.

Budući da Malfordova nije dojila preko dvadeset godina, morala je da proba da doji Lisona na suvo na svaka dva sata i koristi pumpu za drugi kako bi navela svoje telo na laktaciju: “Napravila sam pauzu od svog posla jer želim da se posvetim ovoj aktivnosti kako bi savršeno funkcionisala”.

Ona takođe tvrdi da trenutno uzima biljne lekove i seme lana, koji prema navodima potpomažu stvaranje zaliha mleka. Milfordova je svakako ponosna na svoju vezu, ali je izjavila da ga nikada neće dojiti u javnosti: “Da se on pita, radili bismo to, ali za mene je ovo jedno intimno, privatno iskustvo. Nikada ćenu reći nikad, ali obožavam vreme koje provodimo sami u dojenju. To je naše vreme, daleko od ostatka sveta i radujem se svakom hranjenju”.

Ovaj par planira brak u bliskoj budućnosti, a oboje imaju decu iz prethodnih veza. Malfordova kaže da su odlučni u svojoj misiji da održe svoju vezu živom: “To je način života koji smo sami izabrali. Radujemo se godinama koje ćemo provesti zajedno. Na primer, kada dođem kući nervozna i krenem da dojim Breda, osetim njega na svojim grudima, u meni se budi osećaj mira i spokoja. Osećam kako postajemo jedno. Ništa me ne može više utešiti od toga. To je jednostavno veza koju niko ne može razoriti”.

Naravno, njihova priča naletela je na veliki broj Kritika javnosti, pri čemu mnogi ljudi tvrde da nije istinita. Nećemo proveravati činjenice, u svakom slučaju.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group