Ruski kaskader sleteo sa četvrtog sprata Lada Niva modelom

Internet je ispunjen opasnim kaskadama, ali je najvažnije imati na umu da se iza svakog uspešnog napora uvek nalaze rizici koji mogu dovesti do incidenata...

Incident koji se dogodio ruskom kaskaderu Evnjenin Čibotarev pretvorio se u horor film kada je svojim Lada Niva modelom sleteo sa krova zgrade, zakucavajući se u zemlju. Uprkos ozbiljnosti ovog katastrofalnog pada, vozač je uspeo da se izvuče iz olupine sa relativno blagim povredama.

U snimku uvaćenom iz više uglova na društvenim mrežama možemo videti beli Lada Niva model u pokušaju da izvede skok između dve četvorospratnice. Zbog očiglednih grešaka u proračunima, legendarni ruski terenac nije imao prostora da ubrza dovoljno na specijalno kreiranoj rampi kako bi bezbedno sleteo na drugu stranu.

Nedugo nakon poletanja, Lada koja je pokušala da prkosi gravitaciji zakucala se šoferšajbnom u zid od cigle suprotne zgrade i pala na tlo nosem napred. Ekipa za snimanje stajala je sa strane sa užasom u očima dok je vozač izlazio iz olupine na svojim nogama.

Nakon svog užasavajućeg iskustva, kaskader je na svojim društvenim mrežama priznao da je pretrpeo povrede nogu i stopala i da je zbog njih bio u bolnici nekoliko sati. Incident se prema izveštajima odigrao u ruskoj republici Južna Osetija koja se nalazi blizu grenice sa Gruzijom.

Ovo nije prvi put da je Čebotarev bio uključen u ozbiljan incident, jer se pre dve godine on pretrpeo frakturu kičme tokom pokušaja preskakanja jedne reke. Njegov Youtube je prepu sličnih kaskada, predstavljajući nam ovog čoveka tokom naizgled nonšalantnih preskakanja preko vozila i izvođenja brojnih kaskada u stilu kreštestova.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group