Salma Hajek sa 57 potvrđuje da je jedna od najboljih matorki na planeti

Salma Hajek  izgleda neverovatno danas baš kao što je žarila i palila od prvog pojavljivanja na velikim platnima i malim ekranima...

Neverovatna holivudska glumica danas gazi ka šestoj deceniji, ali se definitivno ne predaje i odlučila je da horde svojih obožavalaca, što možemo reći da je gotovo čitava muška populacija, obraduje vrućim fotografijama u laganim bikinijima. Pedesetsedmogodišnja seks bomba i glumica koja je nominovana za Oskara, prkosi svojim godinama i poseduje takve obline koje će ostati urezane u vremenu i prostoru zauvek i do kraja univerzuma.

Prirodna lepotica, opraštamo grudi - koje su jako lepe i skladno odrađene doduše - opredelila za pružanje užitka bez šminke i na prvi pogled je odmah istakla svoje bujne karakteristike po kojima je decenijama poznata. Njeni postovi su dostigli stotine hiljada lajkova u nekoliko sati, sa pedesetsedmogodišnjom lepoticom koja je svoj rođendan proslavila u velikom stilu, na plaži u laganom bikiniju i okupana suncem.

Salma je podelila brojne fotografije na svom profilu – koji bi svakako trebalo da pratite kako bi vam dani počinjali daleko lepše – napisavši: „Toliko sam srećna što sam živa i zahvlna sam na svim blagodetima koje mi život pruža. Moja voljena porodica, moji dragoceni prijatelji, moje zdravlje i rad koji me održavaju u ovom svetu predstavljaju moj tim za snagu, baš kao i moja ljubav prema životinjama, prirodi i ljubav prema vernim obožavaocima. Srećan mi pedeset i sedmi rođendan“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group