Vegetarijanka ostala bez teksta kada je pred njenim očima kobasica dobila obrise praseta

Jedna vegetarijanka tvrdi kako je traumatizovana nakon što je skuvala kobasice koje izgledaju kao mali prasići sa njuškom i ušima, za svog dečka koji uživa u mesu...

Dok je njena porodica uglavnom oslobođena mesa veći deo vremena, dvadesetjednogodišnja Krisi Anker odlučila je da počasti svog momka, dvadesetpetogodišnjeg Džoa Vilijamsa i njihovo troje dece kobasicama i krompirićima. Međutim, kada je stavila kobasice da se peku u rerni, Krisi je na svoje zaprepašćenje primetila da jedna od njih izgleda kao prase, sa sve ušima i njuškom napred. Da li je to bio loš predznak ili obična slučajnost, nije ni važno, jer se ova devojka osećala veoma loše.

„Uglavnom našim ćerkama i njemu pripremam vegetarijansku hranu svake večeri“, izjavila je Krisi, koja je vegetarijanac četiri godine. „Želela sam da mu dam kobasicu i nešto drugačije jer se osećam loše zbog toga što je meso zaista retka poslastica u našoj kući“.

„Ubrzo sam primetila da jedna od ovih kobasica poseduje nešto što mi je delovalo kao uši. Rekla sam Džou, kada sam otvorila vrata da deluje kao da kobasica ima i malu praseću njuškicu. Bila sam toliko zgrožena i mislim da je to užasno. Slikala sam kobasicu i slala je porodici jer sam pomislila u prvi mah da je to prilično smešno, ali sam morala odmah obrisati fotografije jer je sve to zapravo bilo veoma užasavajuće za mene.“

Krisi je bila toliko preneražena da, osim što nikada više neće posmatrati kobasicu na isti način, ona nije mogla da veruje sa kojom je lakoćom njen dečko pojeo, uprkos što je neodoljivo podsećala na slatku životinjicu.

„To definitivno nije bilo nešto što sam očekivala“, nastavila je Krisi. „Odlučila sam da mu dam malo mesa, ali kada sam pogledala u rernu tokom pečenja, jedna od njih mi je izgledala kao prase. Kada pripremam meso uglavnom sam pod stresom i stalno mislim da neće biti dobro pečeno ili kuvano, tako da ga često obilazim i proveravam“.

„Oduvek sam želela da budem vegetarijanac, zaista volim životinje i nikada se nisam toliko zamarala zbog mesa. Moj dečko je ovo smatrao veoma smešnim, a uprkos tome što sam ga pitala da li će stvarno moći da je pojede zbog toga što izgleda kao pravo prase, on je to ipak sa velikom slašću uradio“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group