Žena pas došla u sukob sa drugom kerušom vezanom na ulici

Snimak žene koja je napustila svoj posao kako bi bila kuče predstavlja nam čudan sukob koji je imala sa drugim „kučetom“...

Džena Filips sebe naziva Pappy Girl Jenna i sudeći prema Daily Star publikaciji, zarađuje gotovo milion dolara godišnje od snimanja sadržaja za OnlyFans platformu i od svih svojih pretplatnika za koje glumi kuče. Dvadeset i jednu godinu stara devojka snima samo plaćene snimke svojih dostignuća, na kojima pokazuje kako se igra hvatanja i pije vodu iz činija.

Međutim, viralni video postavljen na njenom TikTok nalogu predstavlja nešto potpuno drugačije. U videu, koji je do sada viđen deset miliona puta, Džena četvoronoške ide po asfaltu sa povocem oko svog vrata. Iako je žena koja se pretvara da je kuče dovoljno uvrnuto za pomisliti samo po sebi, ispostavilo se da ona nije jedina, jer kako se kamera okretala snimila je drugu ženu zavezanu za stub nalik psu od strane svog vlasnika, čekajući ga verovatno da se vrati iz prodavnice.

U "sukobu" koji je nastao, ove dve kuje su gledale jedna u drugu istovremeno lajući i režeći. Na snimku je moguke čuti Dženinog gazdu koji joj naređuje da krenu i da ne napada drugo kuče. Ona je u jednom momentu pogledala čoveka, koji se očigledno ponaša kao njen vlasnik, komandujući da nastavi da hoda. Džena je u opis videa stavila: „Sreća da sam bila zadržana“.

Za sve one koji su upoznati sa nečim što je poznato kao štene fetiš, ovo im verovatno neće biti ništa preterano novo, ali za većinu ljudi je pravo zaprepašćenje, tako da je ovaj video privukao i hiljade komentara, ne samo od Džordana Belforta, Vuka sa Vol Strita iz pravog života.

Džena je napustila svoj posao optičara kako bi postala štene sa punim radnim vremenom, osećajući se kao kuče još od malih nogu. Nakon što je otišla na jednu konvenciju u Čikagu, ona se odvažila i krenula da snima sadržaj na OnlyFans platformi, na kojoj sada naplaćuje dvadeset dolara mesečno.

@thepuppygirljenna

Luck I was being held back 😤

♬ original sound - Jenna

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group