Srpkinja sa najvećom zadnjicom na svetu tvrdi kako nema sreće u ljubavi

Žena koja je potrošila preko 150.000 dolara kako bi ostvarila svoje snove o posedovanju najveće zadnjice na svetu, tvrdi kako ima velikih problema da pronađe ljubav zbog svog ekstremnog izgleda...

Ekstremno je deminutiv, jer je Nataša Kraun, poreklom iz Srbije, imala svega dvadeset godina kada je prvi put podvrgla svoju zadnjicu tretmanu podizanja, a od tada je imala još četiri zahvata kako bi joj gepek dostigao neverovatne proporcije. Nataša veruje da, kada se radi o njenoj zadnjici, veće predstavlja bolje, ali njeni snovi su doveli do toga da njen ljubavni život ispašta.

Razgovarajući sa ljudima Hooked on the Look emisije, dvadesetsedmogodišnja Nataša otrkila je da njeno ekstremno telo čini da joj pronalaženje ljubavi veoma teško ide i da je sama već sedam godina. Kako je izjavila: „Moja poslednja veza završila se pre sedam godina. Prilično sam ekstremna i smatram da me se ljudi plaše. Veoma je zastrašujuće za muškarce. Ja imam veoma jaku ličnost, a zatim je tu i moje telo, zajedno sa svim ostalim povrh toga. Sve je ekstremno“.

Komentarišući svoju želju za najvećom zadnjicom na svetu, Nataša je objasnila: „Imaću najveću zadnjicu na svetu, to je moj cilj i ja ću ga dostići. Kada sam imala dvadeset godina odradila sam prvu operaciju i to je bilo brazilsko podizanje zadnjice. Poslednji ovakav zahvat prošla sam prošlog meseca i to je bio peti. Uskoro ću imati šesti“.

Brazilsko podizanje zadnjice uključuje hirurško uklanjanje masti sa jednog dela tela i njegovo upumpavanje i oblikovanje u zadnjem delu. U ovoj emisiji, Nataši je organizovan sastanak na slepo sa momkom koji je priznao da je šokiran celokupnom situacijom, izjavljujući: „Nikada nisam upoznao osobu koja je poznata po najvećoj zadnjici na svetu“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group