4 AI usluge koje će vam pomoći da isplanirate svoj odmor

Malo pomoći, svima nama treba, ili mnogo...

Sa porastom generativne veštačke inteligencije, pojavili su se brojni inovativni alati za rešavanje složenosti planiranja odmora.

AI usluge konsijerža za putovanja preuzimaju zadatke koje tradicionalno obavljaju pojedinci ili ljudski profesionalci, nudeći modernu alternativu. Iako biste mogli da koristite ChatGPT za pomoć, ovi specijalizovani alati su dizajnirani da pruže personalizovaniju podršku.

Expedia

U aprilu 2023., Expedia je uvela chatbot, koji koristi ChatGPT, u svoju aplikaciju kroz partnerstvo sa OpenAI. Ova usluga omogućava korisnicima da dobiju personalizovane preporuke za destinacije, smeštaj, prevoz i aktivnosti. Chatbot takođe automatski čuva preporučene hotele u vaše favorite, čineći proces planiranja besprekornim.

Wanderboat

Wanderboat je fokusiran na planiranje putovanja u zajednici kroz koje korisnici mogu da dele iskustva, savete i recenzije. Njegov alat koristi veštačku inteligenciju, pruža personalizovane preporuke za destinacije, aktivnosti, smeštaj i hranu. Iako su njegovi itinereri ograničeni na sedam dana, Wanderboat nudi interaktivne mape, upravljanje rutama i savete za putovanja, što ga čini kompletnim alatom za planiranje.

Trip Planner AI

Trip Planner AI nudi jednostavan pristup. Umesto chatbot-a, on koristi upitnik za prikupljanje detalja o vašem putovanju, kao što su destinacija, trajanje, veličina grupe, budžet i preferencije hrane. Na osnovu vaših odgovora, kreira detaljan itinerar, uključujući mogućnosti obroka, razgledanja i smeštaja, sa informacijama o cenama. Uprkos svojoj jednostavnosti, Trip Planner AI pruža veoma intuitivno iskustvo planiranja.

Layla

Layla AI dodaje lični pečat planiranju odmora sa svojim prijateljskim interfejsom za ćaskanje. Nudi personalizovane preporuke za destinacije, aktivnosti i pomaže u rezervisanju letova, hotela i događaja.  

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group