Bentley kreira poklone za sve audiofile

Bentley oprema automobile neverovatnim, high-end audio sistemima, koje kreira premijum brend Naim od 2009.godine…

Dva ikonična britanska brenda sada su se udružila, kako bi zajedno kreirali audio opremu ograničenog izdanja.Takođe, deo ovog partnerstva je i francuska kompanija Focal, koja se 2011.godine spojila sa brendom Naim, kako bi zajedno postali jedan od najvećih premijum audio proizvođača na tlu Evrope.

Njihova zajednička avantura otpočinje Naim Mu-so for Bentley Special Edition izdanjem, koje predstavlja ekskluzivnu verziju popularnog Mu-So 2nd Generation bežičnog plejera, sa estetikom koja je inspirisana Bentley automobilima. Ovo je inače prvi put da Mu-so koristi drvo u svojoj konstrukciji, koja je kreirana od Ayous, održivo dobavljenog drveta sa tla Afrike, koje je dobilo lakirani finiš.

Osvetljene kontrole osetljive na dodir dekorisane su Bentley dijamantskim dezenom, dok asimetrična tekstilna rešetka sadrži bakarno tkanje. Tu su i drugi bakarni akcenti, uključujući oznaku sa dimljenim Bentley i Naim brendiranjima i LED pozadinskim osvetljenjem. Naim x Bentley Mu-So zvučnik može biti vaš po ceni od 2.100 dolara.

Saradnja između Bentley i Focal brenda izrodila je Radiance slušalice specijalnog dizajna, koje su dobile sasvim sveži izgled i novi hardver. Finiš slušalica inspirisan je Bentley Mulliner Bacalar konceptom. Maska slušalica specijalnog izdanja napravljena je od aluminijuma, dok su jastučići i ram obmotani kožom. Slušalice su takođe dekorisane dijamantskim dezenom i bakarnim akcentima. Ove slušalice specijalnog izdanja mogu biti vaše po ceni od 1.299 dolara, a dolaze sa kutijom za nošenje, koja se ručno izrađuje.

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group