Otkrivamo koji je najmoćniji telefon za multitasking

Često se kaže da je 21. vek vreme promena i fleksibilnosti i zato su nam potrebni uređaji koji mogu da prate našu fleksibilnost, a Galaxy S22 Ultra u sinergiji sa S Pen-om to i omogućava.

Napravljen za najproduktivnije radne dane S22 Ultra je deo prve Galaxy S serije opremljene najnovijim 4nm procesorom za napredniju obradu podataka uz pomoć vestačke inteligencije i mehaničkog učenja. Takođe ima Wi-Fi 6E, koji je čak duplo brži od Wi-Fi 6. To znači da možete da uživate u neprikosnovenim performansama na svim aplikacijama koje najviše koristite. Sve to omogućava snažna baterija Galaxy S22 Ultra, koja vam daje više od celog dana korišćenja uz jedno kompletno punjenje. Ovaj uređaj, takođe, podržava superbrzo punjenje od 45W, tako da možete nastaviti sa radom nakon samo 10 minuta punjenja. 

Dosad se nije dogodilo da omiljena olovka korisnika serije Note, S Pen, dođe sa jednim uređajem iz serije S, ali ona u ovom trenutku predstavlja najbržu i najosetljiviju olovku ikada napravljenu. Uz S Pen, S22 Ultra postaje je više od telefona. Sa 70% manjim kašnjenjem moguće je prirodnije pisanje i crtanje na ekranu S22 Ultra telefona, kao i inovativnije istraživanje aplikacija.

Granice produktivnosti na višem nivou

S Pen olovka prati sve promene, kako u načinu komunikacije tako i u razvoju načina kreativnog izražavanja, a poboljšanom fluidnošću omogućeno je realističnije i preciznije kreiranje sadržaja. Hvatanje beležaka na poslovnim sastancima učinilo je papir manje potrebnim. Različiti nivoi osetljivosti na pritisak i prepoznavanje nagiba pružaju svu slobodu izražavanja na samom ekranu. Ekran za sveobuhvatno iskustvo modela Galaxy S22 Ultra, 6,8-inčni  Dynamic AMOLED 2X, prikazuje i najsitnije detalje jasnije nego ikada uz maksimalno osvetljenje od 1750 nita. Pored toga, Vision Booster tehnologija omogućava da ekran modela Galaxy S22 Ultra inteligentno prilagođava osvetljenje tokom dana kako biste svoj sadržaj kreirali i na jakom sunčevom svetlu.

Uz S Pen olovku nema kraja kreativnom izražavanju, ali ona je unela promene i na polju produktivnosti kako je donela nove, unapređene i poboljšane funkcije.

Profesionalno uređivanje fotografija i video snimaka

Uz Galaxy S22 Ultra moguće je praviti snimke kojima nije potrebna naknadna obrada – u bilo kojim uslovima osvetljenja. Napredne funkcije za fotografisanje i snimanje u noćnim uslovima koje su dostupne na svim uređajima porodice S22 vam omogućavaju stvaranje čistih, jasnih video snimaka i prednjom i zadnjom kamerom, bez obzira da li snimate tokom dana ili noću, a sa preciznom i osetljivom, S Pen olovkom omogućeno je profesionalno uređivanje video-snimaka koje je nekad bilo nezamislivo uraditi isključivo prstima. Najpametnija Samsung kamera omogućava zumiranje koje će dovesti korisnika čak 100x bliže akciji, a uz nove funkcije na bazi veštačke inteligencije kao što je Portrait mode, Galaxy S22 Ultra je napravljen tako da svaka fotografija izgleda profesionalno. Na zadnjoj strani ima ultraširoku kameru od 12 MP, široku od 108 MP i dve telefoto kamere od po 10 MP, dok prednja kamera ima 40 MP.

Uređaj Samsung Galaxy S 22 Ultra je postavio novi standard za premijum pametne telefone. Sa ugrađenom olovkom S Pen, unapređenim kapacitetom pravljenja fotografija i snimanja u noćnim uslovima (Nightography) i baterijom koja traje ceo dan, Galaxy S22 Ultra je najsnažniji Ultra uređaj koji je Samsung ikada napravio.

Za više informacija posetite LINK.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group