Stiže Samsung Galaxy S21 Ultra

Nakon mnogo iščekivanja, Samsung je konačno predstavio svoj novi Galaxy S21 Ultra 5G.

Dostupan u „Phantom Black“ ili „Phantom Silver“ bojama, novi vrhunski model pokreće Qualcommov najnoviji Snapdragon 888 procesor koji ima neverovatnu snagu i brzinu. Telefon je takođe opremljen sa 16 GB RAM-a i 512 GB prostora za skladištenje.

Njegov ekran dolazi u obliku 6,8-inčnog AMOLED ekrana od 120 Hz koji podržava i Full HD i Quad HD rezolucije sa istom brzinom osvežavanja, dok se „najnapredniji sistem kamera“ kompanije  nalazi na zadnjoj strani i satoji se od čak 5 različitih kamera.

Napredni sistem kamera sadrži dva telefoto sočiva sa 3k i 10k optičkim zumom, standardnu kamera od 108 megapiksela i ultra-široka kameru od 12 megapiksela. Ovo će korisnicima omogućiti da kreiraju do sada neviđene fotografije vrhunskog kvaliteta i rezolucije.

Pored svih ovih karakteristika, S21 Ultra 5G biće i jedan od prvih pametnih telefona na tržištu koji podržava WiFi 6E i omogućiće najbrže internet konekcije. Za one koji su zainteresovani, novi Samsung S21 Ultra 5G je sada dostupan u pretprodaji po cenama od oko 1.200 dolara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group