Sve što treba da znate o novom jeftinijem iPhone telefonu

Očekuje se da će novi iPhone SE biti objavljen 2025. godine.

Ako su informacije o novom iPhone SE 4 tačne, čini se da će Android telefoni srednjeg ranga dobiti prilično jaku konkurenciju.

iPhone SE 4, za koji se očekuje da će debitovati sredinom 2025. godine, mogao bi da revolucioniše tržište svojim očekivanim karakteristikama i konkurentnim cenama.

Karakteristike novog iPhone SE

Priča se da će novi iPhone SE 4 imati osvežen dizajn, podršku za Face ID i značajno nisku cenu za svoju klasu. Ovo bi potencijalno moglo učiniti starije modele iPhone zastarelim. Ako Apple objavi iPhone SE 4, kako se očekivalo, tržište će videti četiri modela iPhone 16, dve varijante iPhone 15 i dve verzije iPhone 14. 14.

Redizajnirani iPhone SE će podsećati na iPhone 14, sa Face ID-om, većim OLED ekranom od 6,1 inča (značajna razlika u odnosu na 4,7 inča) i snažnijim procesorom. Trenutno, iPhone SE 3 pokreće A15 Bionic čip. Dodatne glasine govore o dodavanju USB-C i eventualno Action Button. Ali čak i bez ovih karakteristika, najupečatljiviji aspekt ovog curenja je očekivana cena.

iPhone SE 4 bi mogao koštati između 429 i 499 dolara. Dok se u SAD očekuje povećanje cene od 10%, na međunarodnim tržištima može doći do povećanja od 15%. Ova strategija cena je u skladu sa Apple pristupom iPhone 15 Pro Max, koja je ostala nepromenjena u SAD i Kini, ali se povećala na drugim mestima.

Ako su ove informacije tačne, iPhone SE 4 bi mogao biti značajno izdanje, nudeći vrednost bez presedana za Apple uređaj. Čak i po ceni od 500 dolara, iPhone SE 4 sa ovim karakteristikama biće veliki konkurent na tržištu pametnih telefona srednjeg ranga.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group