Bokserski šampion zgrnuo milione od ugriza i diskvalifikacije

Legenda svetskog boksa Majk Tajson, priznao je da mu je odgrizanje dela ušne školjke Evandera Holifilda donelo milione...

Poznati incident dogodio se u trećoj rundi njihovog dugo očekivanog revanša 1997. godine. Njegov rezultat predstavljao je diskvalifikaciju Čeličnog Majka, koji je privremeno izgubio boksersku licencu i dobio kaznu od tri miliona dolara.

Kako je Majk izjavio: „Zarađujem ogromne pare od nekih je$%“nih ušiju, a sve sam to uspeo zbog toga što sam kažnjen sa tri miliona dolara zbog toga. Verovatno sam napravio trideset miliona od kada se taj ugriz dogodio. Od fotografisanja tokom kog se pretvaram da odgrizam glave i sva ta s%#nja“.

„Da li ste svesni koliko je to ljudima bilo važno? Beli ljudi su me čekali kako bih im grizao uši. Kažnjen sam sa tri miliona, koje sam utrostručio samo se igrajući i pretvarajući da ću odgristi komadiće ušiju ljudima.“ Nakon što mu je vraćena licenca, Tajson je nastavio svoju uspešnu karijeru, zarađujući milione usput.

Međutim, 2003. godine, bokserska ikona zvanično je bankrotirala zbog lošeg upravljanja novcem. Čim se oporavio od bankrota, Majk je nastavio da zgrće milione, uglavnom od njegovog legalnog poslovanja sa marihuanom, koje odlično funkcioniše u okviru prodaje jestivih proizvoda sa THC-om u obliku Holifildovog uha.

N.Đ.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group