Elon Mask sa 15.000 gostiju kreira najveću zabavu na planeti

U šangajskoj navećoj proizvodnoj lokaciji Maskove kompanije za kreiranje električnih automobila, rad je zaustavljen kako bi se fabrika pridržavala propisa koji su bili aktivni zbog korona virusa...

Nakon ponovnog otvaranja 2020. godine, Mask je mogao biti viđen kako slavi, dok je osnivač SpaceX kompanije otvorio Giga Berlin fabriku 22. marta ove godine na sličan način, ovekovečen kamerama, a kako izvori navode najbogatiji čovek na svetu definitivno će još jednom očistiti svoje plesne cipele. Zapravo, on trenutno organizuje nešto za šta tvrdi da će doslovno biti najveća žurka na planeti, sedmog aprila u njegovom teksaškom pogonu, Austin Gigafactory.

Kako se očekuje, 15.000 ljudi će dobiti pozivnice, koje su navodno već poslate na adrese. Grupa stručnjaka za sajber bezbednost Praetorian, tvitovala je Masku kako bi dobili nekoliko poslednjih karata za ovo giga otvaranje, ističući da su i oni smešteni u Ostinu i rade na tome da svet bude bezbedniji i daleko sigurniji.

Mask nije odgovorio na njihov zahtev, ali je umesto toga izjavio: „Ovo najverovatnije može biti zagrevanje za bukvalno najveću zabavu na planeti“. Sudeći prema lokalnom sudu kome je podnet zahtev, masivno okupljanje će se dogoditi između četiri popodne i pola dvanaest uveče, na adresi 13101 Tesla Drive, Ostin, TX 78725. „Događaj će biti ispraćen interaktivnim turama ispunjenim hranom i raznim zabavnim sadržajima u čast najnovije otvorene Giga fabrike koja je krenula sa radom“, stoji u zahtevu.

Sudeći prema The Street publikaciji, iz razloga što Tesla ne troši novac na reklamiranje, ’Cyber Rodeo’ će biti iskorišćen kao marketinški događaj, sličan onima koji su održani u Šangaju i Berlinu, na kome je Mask bio viđen kako izvodi neke od svojih najboljih pokreta. Kako je multimilijarder najavio događaj na Twitter platrofmi, on je ubrzo prešao premašio 100.000 lajkova i imao je hiljade komentara. Ljubitelji ovog poslovnog magnata od tada su preplavili ovu platformu u nadi da će dobiti ulaznice.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group