Elysium bilijarski sto od karbonskih vlakana

Ako želite da oduševite vaše društvo svaki put kada uđu u vaš dom, onda je ovaj sto za bilijar vaša sledeća kupovina...

Poznato je da ljudi koji imaju tu sreću da žive luksuznim životom, takođe imaju i „sobe za igru“ u kojima se često nalaze stolovi za stoni tenis i bilijar. Ovaj sto je namenjen upravo takvim ljudima, koji žele da svoju sobu za igru ukrase na najbolji mogući način.

The Elysian Fields kompanija je odgovorna za kreaciju ovog prelepog stola koji zaista ostavlja bez daha. Sto je dizajniran tako da privlači pažnju čim ga ugledate. Poseduje futuristički dizajn koji verovatno nikada niste videli na bilijarskom stolu i zaista podseća na neki uređaj koji je došao iz svemirskog broda.

Ovaj sto je napravljen od karbonskih vlakana, što ga čini prvim takvim stolom napravljenim od ovog lakog i izdržljivog materijala. Pored karbonskih vlakana, ovaj sto u sebi sadrži i svetleće senzore koji se pale pokretom kugli, „touch screen“ sistem koji vam pomaže da podesite komande stola i neverovatne „nečujne“ rupe u kojima se ne čuju kugle koje ste eliminisali.

Kao bonus, The Elysium Carbon Fiber bilijarski sto će biti dostupan u istoj boji kao i standardni Bugatti Veyron, pa ćete ga sjajno uklopiti ako ste srećnik koji već poseduje ovaj redak i skupocen automobil.

Cena ovog stola još uvek nije poznata, ali pretpostavljamo da će biti veoma visoka, ako kreatori žele da ovaj sto približe Bugatti-ju. Ono što znamo je to da će ovaj sto biti ograničena serija i biće napravljen u samo 50 primeraka.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group