Kuliranje u gradu po tvojoj meri

Kada „upekne zvezda” u Beogradu, a ti si već iskoristio svoj godišnji odmor, sigurno tražiš nove načine da uživaš u letu, makar vikendom. Upravo zato predlažemo kako da upotpuniš svoje dane u prestonici tokom ostatka najtoplijeg godišnjeg doba.

ISPOŠTUJ SVOJE RITUALE

Visoka temperatura vazduha ne treba da te spreči da odeš u omiljeni kafić i popiješ prvu jutarnju kafu. Ako si sam, na miru možeš da pročitaš najnovije vesti i informišeš se o dešavanjima u gradu. Za to ti treba samo telefon, jer ono što su nekad bile „kafa i novine”, danas su „kafa i aplikacije”. U društvu ćeš već lako naći temu za razgovor, tako da će ti vreme sigurno brzo proći.

Kad biraš prvu jutarnju kafu, ne pristaj ni na šta manje od vrhunskog kvaliteta. Zato ti predlažemo da poručiš šoljicu BeanZ espresa, jer ovu kafu uzgajaju izabrani farmeri koji svojim imenom, znanjem i iskustvom stoje iza svojih proizvoda. BeanZ je prirodno gajena, neprocesuirana kafa koja raste na malim plantažama ljudi i baš zbog toga je posebna. Naša preporuka je da se smestiš u bilo koji Smokvica restoran širom grada i da se prepustiš BeanZ ukusima.

Ukoliko više voliš da popiješ svoj espreso u miru i tišini, BeanZ uvek možeš da pripremiš i kod kuće. Poseti sajt www.beanzcafe.co.rs i pretplatom na neki od paketa u ponudi, sa kafe aparatima ili bez njih, jednom mesečno ti na adresu stiže paket kafe u zrnu po želji i meri. Ako poželiš da probaš nove ukuse, možeš promeniti paket u bilo kom trenutku.

Foto: BeanZ Srbija

RASHLAĐIVANJE NA BAZENU

Ukoliko imaš vremena, ne propusti priliku da se rashladiš odmah posle prve jutarnje kafe. Ako nisi ljubitelj javnih bazena i želiš da izbegneš gradsku gužvu, preporučujemo ti da rezervišeš svoje mesto na nekom od sve popularnijih privatnih bazena nadomak Beograda. Oni su odlična opcija za opuštanje jer pružaju maksimalnu udobnost, a izbor je prilično veliki, tako da ćeš sigurno naći mesto po svojoj meri. Možeš otići negde gde je ograničen broj gostiju, gde ima i drugih sadržaja poput teretane i restorana, pa čak i na bazen sa slanom vodom, koji će ti pružiti osećaj kao da si ponovo na moru.

MASAŽA ZA OPUŠTANJE

Nakon aktivnog dana na bazenu, idi na masažu. Ništa lepše nego opuštanje nakon plivanja i prikupljanje energije za novi dan. Kad god si u mogućnosti, idi na masažu celog tela gde će te stručnjaci osloboditi napetosti i pripremiti za nove izazove. Veliki broj salona u Beogradu pruža i usluge čuvene relaks masaže koje svima prijaju. Naravno, tu je i mnoštvo specijalizovanih masaža za određeni deo tela, zatim onih sa vulkanskim kamenjem ili posebnim uljima. U zavisnosti od toga šta ti je potrebno i šta želiš, konsultuj se sa fizioterapeutima koji će ti dati odgovarajuću preporuku.

Foto: Freepik

Ako si ljubitelj drugačijeg odmora koji uključuje ekstremne sportove, bajking, bandži-džamping ili karting, upusti se u avanturu tokom leta dok još imaš prilike, ali izdvoj vreme i da provedeš poneki mirni i opušteni dan. Kako ujutru, tako i predveče, popij šoljicu BeanZ espresa u kojoj možeš uživati ne samo u Beogradu, već i u drugim mestima širom naše zemlje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group