Lanac hotela Hilton obećava najbolji smeštaj u svemiru do 2027. godine

Hilton hoteli ulaze u trku i žele da ispišu istoriju futurističkim planovima koje će kreirati u saradnji sa kompanijom za svemirska istraživanja Voyager Space...

Ovaj lanac hotela priprema svoj lični dizajn astronautskih apartmana u novoj i modernoj svemirskoj stanici koja će zameniti prilično zastarelu Međunarodnu svemirsku stanicu. Prema zvaničnom novinskom intervjuu: „Starlab će biti daleko više od destinacije, on će biti iskustvo kreirano umetnički i daleko unikatnije, sa timom brenda Hilton koji će uneti inovaciju, ekspertizu i svoj globalni domet“, izjavio je Dilan Tejlor, predsedavajući i izvršni direktor kompanije Voyager Space. Nevezano sa tim da li se njegovi gosti nalaze na Zemlji ili u svemiru, američki gigant u polju hotelijerstva njihov boravak uvek želi da učini komfornim i nezaboravnim.

„Voyager i Hilton se uvek fokusiraju na kreiranje inovativnih rešenja za budućnost čovečanstva i ovo partnerstvo otvara nova vrata svemu onome što je moguće stvoriti na bazi komfora u okviru svemirskih istraživanja i boravaka van naše planete.“ Kompanija Hilton neće svoj pečat imati samo na dobro opremljenim apartmanima Starlab svemirske stanice, već takođe i na njenim javnim površinama i zadužena je za idejna rešenja aranžmana spavanja astronauta. Lanac hotela izjavio je kako želi u potpunosti da promeni ljudsko iskustvo u svemiru, čineći duže boravke daleko komfornijim.

NASA Commercial LEO Destinations Program planira lansiranje najmanje četiri privatne svemirske stanice u zamenu za sadašnju Međunarodnu svemirsku stanicu koja će zvanično izaći iz službe 2030. godine. Starlab će predstavljati jednu od te četiri i dom George Washington Carver Science Park orbitalne laboratorije.

„Decenijama su otkrića u svemiru pozitivno uticala na život na Zemlji, dok će kompanija Hilton sada dobiti priliku da iskoristi ovo unikatno okruženje, kako bi pobošljala iskustvo svojih gostiju, gde god da oni budu putovali“, dodao je Kris Neseta, predsednik i izvršni direktor kompanije Hilton za Travel + Leisure. „Ova velika saradnja podvlači našu duboku posvećenost ka širenju svetlosti i topline u gostoprimljivosti i obezbeđivanju prijateljskih, pouzdanih smeštaja, bilo da se oni nalaze na tlu ili u svemiru“. Prema očekivanjima, Starlab svemirska stanica postaće potpuno operativna već do 2027. godine.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group