Devojke otkrivaju kako da im priđete u klubu

One kažu da ih nerviraju muškarci koji nemaju hraborosti da im priđu, pa su one odlučile da im otkriju kako da to urade...

Prilazak lepim i simpatičnim devojkama može biti prava noćna mora za muškarce. U takvim trenucima obično se osećamo uplašeno i ne znamo šta da radimo i na koji način da priđemo, a obično razmišljamo i o situaicijama koje će se desiti ako nas naša simpatija odbije.

Zbog toga mnogi muškarci odbijaju da prvi priđu devojkama, a njih to jako nervira. Mi smo napravili malu anketu i upitali devojke kako bi one želele da im muškarci priđu. One su se složile da nam pomognu i dale nekoliko saveta koje će vam definitivno pomoći.

Naše ispitanice su se složile da je prilazak u klubu najbezbolnij način i da većina devojaka to na tom mestu očekuje, tako da ne treba da se plašite i slobodno priđite osobi koja vam se sviđa:

Marija 28: „Prvo šta treba da urade jeste da devojku časte pićem. Tako će jasno staviti do znanja o čemu se radi i šta im je na umu“.
Jovana  25: „Nikako ne koristite glupe fore i fazone, samo priđite i recite - Ćao kako si ja sam taj i taj - i ja ću biti razpložena  za razgovor.“
Nina 23: "Dovoljno je da mi muškarac priđe i da mi kaže - Ćao kako si? - odmah ću znati da on ima neko interesovanje prema meni."
Tijana 34: "Znam da je malo staromodno, ali poziv na đuskanje bi mene oduševio. Muškarac koji bi me to pitao bi imao moj plus."
Bojana 27: " Budite svoji, duhoviti i ne trudite se da ostavite neki utisak, i bićete mngo bolji nego što mislite."
Mina 31: "Muškarci zapamtite! Budite trezni, niko ne voli pijane budale koje ne mogu da stoje na nogama."
Milica 29: "Volim muškarce koji su fini i pažljivi, a izbegavam one koji se trude da budu neki nabeđeni šmekeri."

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group