Fora za muvanje koja nema mane

Ako želite da budete najveći zavodnik u vašem kraju, onda testirajte ovu foru...

Ponovo se vraćamo na staru temu, a to je muvanje devojaka. Upoznavanje sa nasumičnim i nepoznatim devojkama može biti pravi pakao, ali ako upotrebite ovu foru, verujte nam da će to biti kao mačiji kašalj. Za ovu foru vam je potreban prijatelj i to najbolji. U pitanju je pas. Za ovo muvanje morate imati kučence ili štene koje ćete isvesti u park u šetnju.

Ne postoji ženska osoba koja se neće nasmejati kada vidi malog psa, a to istraživanja i pokazuju. Najnovija naučna istraživanja su pokazala da muškarci sa psima, pogotovo štencima, izgledaju 24% privlačnije u ženskim očima što je znatno više nego kada se šetate bez psa. To znači da treba da iskoristite moći svog najboljeg prijatelja i da ga uvek vodite sa sobom.

Pas će vam pružiti mnoštvo prilika za razgovor i konverzaciju. Devojke će vam prilaziti i pitati vas da li smeju da ga pomaze, a kada se to desi onda su one vaše.

Upoznajte se i postavite par jednostavnih pitanja koja se tiču životinja. Kada primetite da vaš razgovor teče u dobrom smeru jednostavno recite „ Ej, da li bi možda htela da se čujemo pa da šetamo pse zajedno?“. Ako dobijete pozitivan odgovor, bićete jedan korak bliže novoj devojci.

Pas može biti koristan i kod devojaka koje nemaju pse. Ako vam kojim slučajem neka devojka priđe da pomazi psa, jednostavno recite „Sviđa ti se zar ne? Ajde daj mi broj pa da ga šetamo sledeći put zajedno. Meni je dosadno kad sam sam.“

Ovo su simpatični načini da uđete u konverzaciju sa devojkom i da ostvarite prvi kontakt koji je defintivno najteži. Kada to ubudete uradili, videćete da ćete postati pravi zavodnik.

Pogledajte video klip gde profesionalac demontrira kako on muva devojke uz pomoć svog najboljeg prijatelja.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group