Jedno priča drugo misli

Više slika

Više slika

Ženski mozak funkcioniše dosta drugačije od muškog i muškarcima je nekad zaista teško da shvate o čemu se zapravo radi...

Svi smo čuli izreku da su muškarci sa Marsa, a devojke sa Venere. Zaista, devojke se ponekad ponašaju totalno drugačije od muškaraca, kao da su sa druge planete. Čak i ono što govore dosta se razlikuje od onoga što zapravo misle. Muškarcima to vrlo često zadaje velike probleme, naročito kada su neke bitne stvari u pitanju. Sigurno ste se i vi našli u situaciji kada ne možete da dešifrujete šta je vaša lepša polovina zaista mislila.

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo 10 fraza koje devojke često koriste i šta one zapravo znače.

10. „Naravno, možemo da izađemo, samo mi javi sledeći put ranije.“

Verovatno ste pomislili da želi da se unapred čujete jer je dosta zauzeta i ne može da se prilagodi vašem rasporedu. Međutim, to je daleko od istine. U njenim očima to više zvuči ovako: „neke sve opcije budu otvorene, a ako mi sve propadne pozvaću tebe.“ Možda vam to deluje nelogično, ali imajte na umu da nju verovatno zovu mnogi muškarci na sastanak i da joj niste jedina opcija.

9. „Zaista si sjajan sa decom.“

Ovo vam se verovatno dosta puta desilo, naročito ako volite decu. Kada to devojka izgovori, ona zapravo vas već vidi kao idealno hranitelja njene dece i sa vama planira budućnost. Da se razumemo, ne želi odmah da je ženite, pa ne padajte u iskušenje, već jednostavno sa vama planira nešto više u životu. Na dobrom ste putu..

8. „Neki lik mi se nabacivao sinoć.“

Vrlo nezgodno kad se čuje, i vrlo često muškarci reaguju pogrešno. Ljubomora je čudo. Ali, ponekad, devojke samo žele da čuju da neko brine za njih i da mu nije svejedno ako je drugi muškarac u blizini. Naravno, nemojte biti posesivni manijak, već taktiziraje i ne žurite sa emocijama, jer je u pitanju vrlo efikasna strategija devojaka. U ovakvoj situaciji joj jednostavno dajte neki primeren kompliment i osmeh će brzo biti na njenom licu.

7. „Uvek radimo iste stvari.“

Rečenica često zavisi od konteksta u kojem je izgovorena, ali se odnosi na isto - želi da proba nove stvari, naročito ako ste intimni sa njom. Uvedite nove poze, mesta i vaša draga će biti oduševljena.

6. „Izgledam užasno u ovoj haljini.“

Muškarci veliki oprez! U pitanju je klasična zamka, koju devojke često koriste i na kojoj muškarci padaju. Devojke su često nesigune kada je u pitanju njihov izgled, i na ovaj način „traže“ kompliment od vas. Podržite je čak i kada se ne slažete sa njenim izborom. Budite uvereni da će vaša podrška naići na njeno odobravanje.

5. „Da li si siguran da želiš kući za vikend?“

Devojke su često vrlo promišljene u stvarima koje kažu. Ako želi da vikend provede sa vama, ona će vam to tako „upakovati“ da ćete imati veliku grižu savesti što idete. Ovde budite muško i nekada racite ne na njene manipulacije, jer i vi imate i te kako pravo na svoje slobodno vreme.

4. „U pitanju je samo PMS, sve je u redu.“

Ništa nije u redu, nemojte lako da nasedate i da pomislite da ste u „mirnim vodama“. Međutim, vaša devojka nije spremna da priča o situacijama koje je muče i zato traži izgovore. Nemojte je pritiskati, jer će pričati kada bude želela. Takođe, možda se teško nosi sa emocijama i pokušava da uspostavi kontrolu.

3. „Volela bih da je moj dečko poput tebe.“

Žao nam je da vas razočaramo, ali to NE ZNAČI da je odmah startujete, jer nije u pitanju flertovanje. Teško za razumeti, ali istinito. Totalno je iskrena kada vam to kaže i ona samo želi da promeni neke navike kod svog dečka, ništa više.

2. „Da li misliš da je zgodna?“

Vrlo opasna situacija za muški rod. NEMOJTE upasti u zamku, jer je opet na sceni njena nesigurnost. Nema potrebe da komentarišete drugu devojku, jer ste sasvim zadovoljni s kim ste i to joj otvoreno i recite. Na sve načine će pokušati da izmami odgovor od vas, ali lepa reč će joj biti dovoljna da zaboravi pomenutu „pretnju“.

1. Čuveno: „ Šta nije u redu?“

Nezgodna situacija, naročito kada se nalazite u krevetu sa njom. Nema razloga da se stidite, to se zaista dešava svima. Međutim, to može dovesti do manjka komunikacija između vas i vaše drage. Na taj način vam uljudno želi reći da nije zadovoljna učinkom, a da ne povredi vaša osećanja. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group