Kako da flertujete sa devojkom koju ste tek upoznali

Budite neustrašivi i nijedna žena neće moći da vam odoli...

Prvi korak je najteži i najstrašniji i verujte nam, znamo to. Prilazak devojci i njeno odbijanje je jedan od najvećih muških košmara, ali ako ne rizikujete, nikada nećete biti pobednik u životu. Zbog toga budite hrabri i započnite konverzaciju sa devojkom koja vas interesuje.

Sigurno vam se bezbroj puta desilo da u nekom društvu upoznate devojku koja vam se sviđa i sa kojom započnete neku vrstu konverzacije, ali onda jednostavno ne znate kako da nastavite. Ovako loši startovi dovode do loše komunikacije koja se često završi sa lošim krajem.

Mi smo odlučili da vam pomognemo i da vam damo par saveta. Na ovaj način ćete uspeti da privučete pažnju devojke sa kojom pričate i da je lako osvojite, što će vam dati priliku da se sa njoj vidite još koji put, a ako budete uspešni, ona će posle drugog ili trećeg viđanja biti potpuno vaša.

Evo šta je potrebno da radite.

1. Budite džentlmen

Prvo i osnovno pravilo je da budete DŽENTLMEN. Kavaljerstvo nije mrtvo, samo su muškarci postali previše lenji i prestali su da se trude. Pokažite joj da imate stila, da znate kako da se nosite i da su vam maniri jača strana. Zapalite joj cigaretu, pomozite oko stolice na kojoj sedi i sipajte joj piće. To su mali gestovi koji će njoj značiti puno.

2. Udelite joj kompliment, ali pazite da ne budete previše laskavi

Žene vole kada ih hvalite, pogotovo njihov izlged i to je nešto što morate koristiti ako želite da privučete njenu pažnju. Ipak, pazite da ne preterate, jer ako je budete nerealno hvalili, ona će pomisliti da to nije istina i da vi to govorite tek tako.

3. Humor

Ovo je možda i najbitniji faktor jer su istraživanja pokazala da žene najviše padaju na duhovite i šarmantne muškarce. Trudite se da budete prirodni i pokušajte da joj izmamite osmeh na lice. Naravno, to ne radite uz pomoć jeftinih i vulgarnih viceva, jer ćete tako samo pogaziti svoj džentlmenski ugled.

4. Izgled

Budite realni, izgled jeste važan i prvo šta će gledati na vama jeste kako izgledate i kako ste se obukli. Zbog toga se trudite da ukombinujete elegnatnu i šarmantnu odevnu kombinaciju u kojoj ćete izgledati kao pravi džentlmen, gospodin i šarmer. Ako ne volite odela i previše elegantno odevanje, onda su farmerke, košulja i blejzer dovoljni da ostavite jak vizuelni utisak.

5. Parfem

Vaš miris je takođe vrlo bitan jer mirisi igraju veliku ulogu u flertovanju. Istraživanja su pokazala da muškarci postaju duplo privlačniji ako lepo mirišu, pa je od ključnog značaja da pronađete parfem koji će se slagati sa vama i koji će lepo mirisati na vašoj koži.

Ako pratite ove korake, svaka devojka može biti vaša.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group