Kako da impresionirate njene roditelje

Ako sa njom želite ozbiljnu vezu, onda se spremite na često druženje sa njenom familijom...

Svaka ozbiljna devojka će na kraju hteti da vas upozna sa roditeljima, a kao što verovatno i znate, to može biti prilično stresno i neprijatno iskustvo. Nismo sigurni zašto, ali svaki muškarac se oseća kao kod sudije kada ode kod njenih roditelja. To je izgleda prirodni mehanizam koji svaki muškarac nosi duboko u sebi. Svi se trudimo da izgledamo što bolje i da ostavimo utisak, ali često se dešava da uradimo potpuno suprotno.

Zbog toga smo odlučili da vam damo par saveta koji će vam pomoći da impresionirate njene roditelje.

1. Ugledan i učtiv izgled

Prvi utisak je najvažniji, a način na koji izgledate može reći mnogo više od reči. Ne treba da oblačite skupocena odela i da nosite kravate, ali elegantna košulja, pantalone i jednostavne patike ili cipele će reći dovoljno o vama. Tako ćete pokazati da ste ozbiljni i uglađeni i ostavićete daleko bolji utisak nego kada biste došli u šortsu i majici.

2. Budite džentlmen

Imajte na umu da roditelji uvek traže najboljeg za njihovu ćerku, a šta je bolje od kulturnog džentlmena koji se ponaša po bontonu. Tako je, obratite pažnju kako jedete i kako se ponašate za stolom jer će to mnogo reći o vašem vaspitanju.

3. Ne budite ukočeni

Očevi su pogotovo opasni u ovim situacijama, jer oni kao da mogu da nanjuše kada se momak plaši. Zbog toga budite opušteni i budite svoji. Trudite se da sa njima komunicirate kao sa prijateljima i pokažite im da nemate razloga da budete uplašeni. Tako ćete delovati sigurno i samouvereno, a to je ono šta oni upravo traže.

4. Humor i smeh

Smeh otvara sva vrata, pa se zbog toga potrudite da budete nasmejani i duhoviti. Na ovaj način ćete razveseliti atmosferu i opustiti vašu partnerku, ali i njene roditelje.

5. Ne preterujte sa pićem

U redu je da sa njenim ocem popijete po koju čašicu, ali trudite se da to ostane u granicama normale. Niko ne voli zeta pijanduru.

6. Objasnite im šta želite u životu

Svaki razgovor sa roditeljima će se na kraju svesti na razgovor o budućnosti i budućim planovima. Zbog toga je vrlo važno da budete pripremljeni i da imate spreman dogovor. Objasnite im šta želite i u kom pravcu želite da se krećete. Naravno, istaknite da biste najviše želeli da svoju sreću i bogatstvo delite sa njihovom ćerkom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group