Kako vam pranje sudova može pomoći u vezi

Iznošenje smeća smara, usisavanje je užasno, čišćenje kupatila još gore… ali, prva stvar koja može da utiče na vašu vezu i izazove pravi haos je pranje sudova, verovali ili ne.

Prema nekim novim izveštajima, od svih užasnih kućnih poslova, pranje sudova će najverovatnije imati negativni uticaj na vašu vezu, iz jednog prostor razloga: taj posao uglavnom uvek pripadne ženama.

U poređenju sa ženama kojima partneri pomažu u pranju sudova, žene u vezama koje uglavnom same to rade su daleko manje zadovoljne i često izazivaju konflikte. Kako neki izveštaji kažu, one imaju i lošiji seksualni život. Ipak, parovi koji se smenjuju u fazonu “ja kuvam, ti peri sudove” sveukupno su srećniji od ovih drugih.

Zašto sudovi imaju toliki uticaj na vezu? Pa, to je zadatak sa kojim se susrećete svakodnevno i za koji osoba koja ga uradi ne dobija nikakve pohvale. Takođe, situacija je obično takva, da dok žene spremaju večeru, peru veš, pospremaju kuću i na kraju peru sudove, muškarci obično sede i opuštaju se što je definitivno okidač za neka mnogo loša osećanja.

Sve više parova se odlučuje da deli sve kućne poslove, ili zajedno učestvuje u njima, što dovodi do znatno manje svađanja, rasprava ili lošeg ponašanja uopšte. Dokazano je da žene vole kada im muškarci pomažu po kući, a pranje sudova je definitivno jedan od najlakših načina za to.

Sigurni smo da će svaka žena biti zahvalna na opranim sudovima posle večere, jer nakon dugog dana na poslu i potom spremanja večere, sve što one žele jeste da se opuste i odmore.  Dakle, ako želite da budete srećni i zadovoljni u svom braku ili vezi, podelite ravnopravno sa svojom partnerkom sve kućne poslove ili ih obavljajte zajedno, a možda vam to donese i neke dobrobiti na seksualnom polju.

Ko bi rekao da pranje sudova može u jedan brak ili vezu uneti harmoniju i sreću.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group