Od ovih muškaraca žene beže

Pripadnice lepšeg pola su otkrile šta ih najviše odbija kod muškaraca...

Sigurni smo da se i vi, kao i mi, često pitate šta je to što žene odbija od muškaraca. Mi smo uvek mislil da su u pitanju neke velike stvari kao na primer visina, debljina, novčano stanje i slično, međutim, u pitanju je nešto sasvim drugo.

Pronašli smo anketu koja se upravo pozabavila ovim pitanjem. Anketa je ispitala na stotine žena i psotavila im isto pitanje – šta je to šta vas najviše nervira kod mušakraca?

Odgovori će vas iznenaditi.

Odgovor na četvrtom mestu bio je – slanje slika budale na društvenim mrežama.

Očigledno da devojke ne vole da im šaljete gole slike svojih intimnih delova tela, pa vas molimo da to prestanete da radite.

Na trećem mestu se našao odgovor – komplikovane i glupe brade.

Pošto su brade postale veoma popularne, muškarci se trude da ih na različite načine ukrase i učine originalnim. To dovodi do kreiranja budalastih i glupih brada koje samo mogu žene da oteraju od vas.

Odgovor na drugom mestu bio je – previše parfema i kolonjske vode

To što ste isprskali pola bočice parfema po vama ne znači da ćete biti bolji i lepši šmeker. Tako ćete samo pokazati da ste nesigurni i da nemate čulo mirisa.

Ipak, odgovor koji je bio najčešći je glasio – nemaju pojma šta rade u spavaćoj sobi.

Dakle, ako želite da ih impresionirate, onda se dobro pozabavite vašom seksualnom tenhikom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group