Sa ovakvim devojkama se definitivno nećete usrećiti

Kada priđete novoj devojci na koju ste “bacili oko” i počnete da joj se udvarate, na osnovu njene prve reakcije možete zaključiti da li je ona dobra za vas ili nije…

Početni stav žene, onda kada joj se tek obratite ili napravite prvi korak, govori skoro pa sasvim dovoljno o njenom karakteru. Ko god da vam kaže da prvi utisak nije bitan, već da morate dati šansu drugom, petom ili sedmom, definitivno nije baš mnogo vremena provodio u društvu novih ljudi.

Muškarci se u poslednjih nekoliko godina sve više žale da su žene postale nepristupačne, ponašaju se nedostižno i ostavljaju utisak ledenih kraljica kojima se mora podneti žrtva da bi ih pogledale. Iako možemo slobodno reći da nisu sve takve, postavlja se pitanje, kako da znate koja je za izbegavanje, a koja je vredna vašeg truda. Ovog puta, otkrivamo vam pet tipova devojaka sa kojima se nećete usrećiti, sve i da uspete da stupite u vezu sa njima.

Smatra da je iznad vas

Ako naletite na devojku koja vas posmatra snishodljivo, a obraća vam se kao da ste njen sluga, ona verovatno ima unapred određenu sliku muškarca kakvog želi pored sebe, a sve one koji se ne uklapaju u njenu viziju smatra manje vrednim. Koliko god da ste zainteresovani za nju, pre ili kasnije će vam zasmetati njen stav i potreba da je ubeđujete da niste niža kasta i pustićete je da traži svog Gospodina Savršenog. Mada, kao što znate, izbirač uvek naleti na otirač.

Ako živite u različitim gradovima

Zahvaljujući tehnologijama modernog doba, veze na daljinu danas imaju više nego ikad potencijala da budu uspešne, ali, koliko god savršena devojka bila, upravo ta distanca će učiniti da vaša veza bude ispunjena frustracijama. Zbog nedostatka fizičkog kontakta moraćete da pišete ljubavne sms-ove, razgovarate telefonom satima i razmenjujete slike po čitav dan. Ipak, to neće biti ni blizu onog osećaja kada sedite jedno pored drugog, pa će, uprkos obostranom trudu, vaša veza biti osuđena na propast.

Upravo je izašla iz loše veze

Ako žena sa kojom stupate u vezu ima loša iskustva u prošlosti, a posebno onoj bliskoj, biće vam teško da doprete do njenog srca. Ako ju je prethodni partner varao, maltretirao na bilo koji način, njena odbojnost prema muškarcima će biti odbrambeni mehanizam koji ona jednostavno mora da koristi, sve dok se ne oporavi od preživljene traume. Ukoliko smatrate da joj možete u tome pomoći, onda joj se u potpunosti posvetite i ne odustajte, čak i ako neko vreme morate da budete samo dobri prijatelji.

Ne želi stalnu vezu

Baš kao što je to slučaj sa brojnim muškarcima koji uživaju u vezama bez obaveza, postoje i žene koje teže istom načinu života. Nemojte nas pogrešno shvatiti, mi to ne vidimo kao lošu stvari, ali kao i žene, muškarci misle da će baš oni biti ti koji će promeniti mišljenje svoje partnerke. Ukoliko je bacila sve karte na sto i jasno vam rekla šta želi, nemojte pokušavati da je promenite čak iako smatrate da bi ona bila idealna žena za vas, sa kojom se možete videti u braku i slično. Budite dostojanstveni i krenite dalje.

Sebe naziva čudakinjom

Kao što vrlo dobro znate, žene su imale život pre nego što su vas upoznale, te stoga potencijalno imaju repove iz prošlosti, tajne, ili neke neobične navike koje ne žele da dele sa drugima – to mogu biti trivijalne stvari, ali i neke sa kojima ćete se teško pomiriti. Takve žene su vrlo verovatno u prošlosti pokušale otvoreno da nastupe u vezi ali su naišle na odbijanje, zbog čega su oko sebe kasnije izgradile zid koji se ne može tek tako probiti. Ukoliko vam se dopadne takva devojka, na vama je da date sve od sebe i učinite da se ona oseti bezbedno, kako bi se prepustila vezi i podelila teret koji nosi sa sobom. Ako niste spremni da se trudite oko nje, nemojte ni pokušavati da je zavedete.  To nećete moći da učinite za jedno veče.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group