Šta da radite ako vas devojka odbije

Ništa nije strašnije nego pitati lepu devojku za izlazak...

Sigurno ste se svi milion puta preznojavali kada ste pitali neku devojku za izlazak. E pa, niste jedini. Ovo je jedan od najvećih muških strahova. Suočavanje sa prelepom devojkom, je sličan kao i suočavanje sa svojim strahovima, ali zašto je to tako?

Reč je o odbijanju. Pre nego što pitate devojku da izađe sa vama, vi podsvesno mislite o njenom odbijanju. Unapred se plašite i shvatate da postoji mogućnost da vas ona odbije i zbog toga vam se javlja strah, što je normalna reakcija tela da izbegne neprijatnu situaciju.

Dakle, šta je najbolje uraditi u ovakvim situacijama.

Prvo i osnovno je da kažete sebi da „nije smak sveta ako vas devojka odbije“. Morate pokušati, jer drugačije nikada nećete saznati da li se sviđate nekoj devojci. Razmišljajte logično. Ne mora da znači da vas je odbila jer ste ružni ili nešto slično. Ukusi su različiti i verovatno niste bili njen tip. Ne padajte u očaj, to je najvažnije.

Veliki broj muškaraca upadne u depresiju zbog ovakvog odbijanja, ali sigurno ste čuli za teoriju velikih brojeva. Što više devojaka pitate za izlazak, postoji veća verovatnoća da će neka pristati. To je čista logika.

Ako vam se sviđa devojka koja vas je odbila, nemojte da odmah odustanete. Pokušajte ponovo. Devojke vole uporne muškarce sa samopouzdanjem. Pokažite joj da je napravila grešku i da ništa neće izgubiti ako izađe sa vama na kafu. Trudite se da ne budete dosadni i napadni, jednostavno otvoreno recite šta želite. Direktan pristup je najbolji.

Ako primetite da devojka baš ne želi da izađe sa vama, pitajte je zašto. Saznajte šta je to što je odbija od vas. Vaše greške mogu postati vaša najjača karta. Ovako možete saznati šta ste loše uradili i to ispraviti sledeći put kada krenete u „akciju“.

Zapamtite, budite uporni i verujte u sebe, to se na kraju uvek isplati.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group